Dünyaca Ünlü Cuccıo Markası Artık Türkiye'de...

Merhaba Galaxy Ailesi ,
Sizlere instagram hesabıma çok soru aldığım Cuccıo markasından bahsetmek istiyorum. Öncelikle detaylı görsellerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz . Benim marka ile tanışmam biraz tesadüf oldu ama yaşadığım en güzel tesadüfler arasında yer aldı.Böylesine güzel bir markanın Türkiye'ye kısa süre önce gelmesinden dolayı bu anlamda çok mutluyum. 




Böylesine güzel , kaliteli ve profesyonel doğal bir marka olmasına rağmen fiyatının erişilebilirlik anlamda herkese hitap etmesi beni çok mutlu etti ve eğer sitesini takip ederseniz çok daha uygun fiyatlara ürünlerine sahip olabilirsiniz . Cuccıo markasını Türkiye'ye getiren ve bizlere sunan CTK firmasına çok teşekkür ediyorum.. 

MARKADAN BİRAZ BAHSETMEK İSTİYORUM SİZLERE ; 
''Daha çok, metropollerde yaşayan, eğitimli, bilinçli, çalışan, sosyalleşen günümüz insanının en büyük tutkularından biri, daha güzel ve bakımlı görünebilmektir. Dolayısıyla, kişisel bakım ürünlerine yönelik artan büyük bir talep mevcuttur. Ülkemizde, kozmetik sektörü, son yıllarda, ekonomik krizlerden bağımsız, her yıl, en az %10’un üzerinde büyüme göstermesine rağmen, ortalama kişi başına kişisel bakım ürünleri harcaması bakımından, Avrupa ülkelerine kıyasla, dörtte bir oranında geri kalmış durumdadır. Bu ihtiyaca, bir nebze de olsa deva olabilmek amacıyla kurulmuş olan şirketimiz, 2012 yılından beri kurumsal yönetim ilkelerine bağlı olarak, kozmetik sektöründe faaliyette bulunmaktadır.
CTK Kozmetik, 2015 yılında misyonunu, küresel ölçekte girişimci bir firma olmak ve vizyonunu da istihdama, eğitime, kalifiye insan gücüne katkıda bulunarak, Türk tüketicisine insan sağlığına uygun, doğal çevreye zarar vermeyen, en kaliteli ürünleri, en rekabetçi fiyatlarla sunmak şeklinde yenileyerek bir dünya markası olan “Star Nail International”i Türkiye’de temsil etmeye başlamıştır.

“Star Nail International” 1981 yılında, ABD’nin Kaliforniya Eyaletinde, Los Angeles şehrindeki, Venedik kumsalında, tüm sermayesi sadece bir bavul dolusu kozmetik ürün ile faaliyete başlamıştır. 1986 yılında ABD’nin ilk “500 Anonim Şirketi” içerisinde “Yılın Girişimcisi” ödülüne layık görülmüştür. 1999 yılında da “Cuccio Naturale” markası altında doğal tırnak, el ve ayak bakımı ürünleri üretimine başlamıştır. Bugün, yüzlerce milyon dolarlık dünyanın en büyük el, ayak ve vücut bakım ürünleri üreticisi haline gelmiştir. Ürünleri ise dünya genelinde en üst seviyede hizmet veren SPA ve güzellik salonlarda kullanılmaktadır. 
Firma, büyük bilgi birikimi ve tecrübesiyle güzellik endüstrisini geliştirmeye ve eğilimleri belirlemeye gayret göstermektedir. Misyonu ise yüksek kalite ve katma değere sahip yenilikçi ürünler üreterek güzellik uzmanlarının işlerini kolaylaştırıp, profesyonel uygulamalarından zevk almalarını sağlamaktır. Hedefimiz, iş veya çözüm ortaklarımız ile müşterilerimizin beklentileriyle uyumlu bir şekilde, hayat ve kazançlarını, şirketimizin faaliyetleriyle ilgili olarak iyileştirip, yükseltirken en iyi hizmeti, istikrarlı, güvenilir ve saygın bir biçimde sunmaktır.''



.“HER BAYANIN BİR TONU VARDIR ve HER BAYANIN DA BİR KOKUSU VARDIR” anlayışı ile yola çıkan @cuccioturkeyctk markasının tüm ürünleri doğal içerikli,özellikle ojelerinin 3 pigmentli renk teknolojisi ile üretilmiş olması kokusuz ve kanserojen etkisinin olmaması , hayvanlar üzerinde hiç bir şekilde deney yapılmaması ,sentetik bir katkı maddesi bulundurmaması ile sağlık ve güzelliği birleştirmişler diyebilirim.
Öylesine kaliteli ve içeriklerinin doğal olması ambalajının kalitesine yansımış diyebilirim.Kalıcı oje, protez tırnak , tırnak süsleme , spa ürünleri ,cilt bakım , maskeler gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip bu marka Amerikanın ilk 500’ünde yer almaktadır . Bence yakın zamanda tüm güzellik merkezlerinde yer alacak bu marka hakkında detaylı bilgileri ürünlerini inceledikçe sizlere bilgi vereceğim.

Cuccıo markası için hazırladığım videoyu buradan izlemenizi isterim.


CuccıoTurkey sayfasına bana bu markayla tanışma fırsatı verdikleri ve en önemlisi dolu dolu bir sürpriz yaptıkları için çok teşekkür ederim . Ürünlerine www.cuccioturkey.com
www.cuccioturkeystore.com dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz..
Detaylı bir şekilde incelemeleri ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşacağım. Şimdilik mutlu akşamlar :)


BENZER YAZILAR

0 Yorum