Luis Bien Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu

Merhaba Galaxy ailesi,

Luis Bien Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu 
Geçen hafta Luis Bien'den gelen tatlı bir kargo almıştım instagram hesabımı takip edenler storyleri izlemiştir diye umuyorum. Öncelikle merak ettiğim bir ürün olduğunu söyleyebilirim ve gelen kargodan diş beyazlatma tozu çıktığı için çok mutlu oldum.
Gratis mağazalarında ve online internet sitesinden
alabileceğiniz Luis Bien ürünlerinin geniş ürün yelpazesini buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.





Ürünün içeriğinden bahsetmek istiyorum sizlere,
Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu’nda;  % 100 Doğal Hindistan Cevizi, Aktif Kömürü ve ferahlık için Xylitol ile Menthol bulunmaktadır. Yani doğal içeriklere sahip bu ürünü içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ürünün sizlere kazandıracağı en önemli özellikler ise ;
-Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu, içerisindeki bitkisel karışım ile dişlerinizin parlak ve beyaz görünümüne kavuşmasına yardımcı olur.
-Dişlerinde sararma,lekelenme,çürük veya ağız kokusu gibi sorunlarla baş ederek diş bakımını gerçekleştirmeye yardım eden bitkisel bir üründür.
-Son zamanların en çok tercih edilen ve kullanılan, Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu daha sağlıklı ve daha beyaz dişlere kavuşmanıza katkı sağlayacaktır.

Aktif Karbon Diş Temizleme tozu neden mi farklı sorusunun cevabı ise artık sık sık dişçiye gidip “dişim sarardı temizler misin”demenize gerek yok. Ayrıca biliyor musunuz bilmiyoruz ama,sık sık diş temizletmek diş minelerine zarar veriyor. En fazla bu işlemi senede bir defa yapmanız gerekiyor.
Aktif Karbon Diş Temizleme tozu sizi sık sık diş temizletme derdinden kurtarıyor sizleri . Ayrıca bu karışımın sağlığınıza da hiçbir zararı yok çünkü her Luis Bien ürünü gibi uzman denetiminden titizlikle geçti ve %100 sağlıklı bir ürün olduğu için rahatlıkla her yetişkin kullanabilir.


Ben bu ürünü 5 gündür kullanıyorum ve ilk kullanımdan itibaren gerçekten gözle görülür bir beyazlık veriyor dişe özellikle ise kırmızı ruj kullananların cok seveceğini düşünüyorum çünkü dişlerin çay,kahve  gibi içeceklere bağlı oluşan o sarımsı görüntüyü ilk kullanımdan itibaren azaltıyor uzun vadeli kullanımında ise daha olumlu sonuçlar alacağınızdan eminim..

Kullanımı ise inanılmaz kolay bir ürün ; ıslattığınız fırçanızın üzerine biraz ürün koyarak normal dişlerinizi fırçalar gibi 3 dakika boyunca fırçalıyorsunuz ve su ile duruluyorsunuz sabah akşam kullanabilirsiniz ben çok sevdim umarım sizde seversiniz ilerleyen zamanlarda öncesi sonrası fotoğrafımı sizin için buraya eklerim.

Luis Bien markasına bu güzel ürün için teşekkür ederim instagram hesabımdan daha fazla ürün hakkındaki incelemelerimi takip edebilir ve buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkür ederim sonra görüşmek üzere :)

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Merhabalar, ürün incelemeniz ve paylaşımınız için çok teşekkür ediyoruz. Diğer ürünlerimiz hakkında Detaylı bilgiler için bizlere whatsapp: 0530 944 01 84 üzerinden veya www.luisbien.com adresinden ulaşabilirsiniz. :)

    YanıtlaSil
  2. Böylesine ince ve düşünceli oldugunuz ve bizlere kaliteli ürünlerinizi sunduğunuz için ben tesekkür ederim ..:)

    YanıtlaSil