Cuccıo Tırnak Eti Bakımı İçin Stick Canlandırıcı Yağ Kompleksi

Merhaba Galaxy Ailesi ,
Manikürü ne kadar seviyor olsak da cogu zaman vakit bulamadığımız yoğun iş temposuna bağlı koşuşturmaların arasında biraz ihmal ettiğimiz bir bakımdır. Aslında bakımına önem veren her bayanın aksatmaması gereken bir bakım olduğunu düşünüyorum . Sizlere de zaman bulamadığımız bu bakım döngüme eklediğim ve düzenli kullanmaya özen gösterdiğim Cuccıo markasının tırnak bakım ürünlerinden bahsetmek istiyorum.

Cuccıo markasından sizlere kısa süre önce bahsetmiştim hala okumayanlar var ise buraya tıklayarak yazıma ulaşabilirsiniz. Marka ismini hala duymayanlar var ise mutlaka okumasını isterim Türkiye'ye yeni gelen bu markanın ürünlerini uzun uzun daha önceki yazımda anlatmıştım.

Bu yazımda ise sizlere Tırnak eti için stick ve Canlandırıcı Yağ Kompleksinden bahsetmek istiyorum. 
Cuccio Tırnak Eti Bakımı İçin Stick 

Manikürün olmazsa olmazı nemlendirme aşamasıdır. Benim nemlendirme aşamasında tercih ettiğim ürün ise içerisinde Süt&Bal bulunduran bakım çubuğu olarak geçiyor. Öncelikle içeriklerinde bulunan Karite yağı, zeytin yağı, çay ağacı ve E vitamini sayesinde oldukça zengin bir ürün olması beni mutlu etti. Bir süredir düzenli haftalık bakımımda kullanıyorum bu ürünleri ve size yazacak kadar tecrübe sahibi oldum diyebilirim. Ürün tırnak etlerinizi yumuşatarak , nemlendiriyor ve bakımlı görüntü sağlamış oluyor. Böylelikle tırnak etlerinizi acısız ağrısız daha kolay ev ortamında da yok edebiliyorsunuz ve daha sağlıklı daha bakımlı tırnaklarınıza  düzenli kullanımla birlikte kavuşabilirsiniz... Cuccio sitesinden indirimli olarak burayı tıklayarak sahip olabilirsiniz.




Tırnak Eti Canlandırıcı Yağ Kompleksi 


 Son aşamada kullandığım ürün ise yine Bal&Süt aromalı Tırnak eti Canlandırıcı Bakım Yağı ürünü çok severek her bakım sonrası ve  genelde akşamları da düzenli kullanmaya çalışıyorum. Etkisini sürdüğünüz andan itibaren hissettiren bir ürün oldu benim için , her tırnak üzerine bir damla damlatarak masaj yapıyorsunuz işte bu kadar.. Kolayca emilirken mis gibi kokusuyla beni mutlu ediyor akşam bakımımı yatıktan sonra hızlı koruyan üç renkli ğigmentasyon teknolojisi ile hazırlanan ojelerinden sabah sürerek güne hazır oluyorum.

Kullandıgım günden itibaren beni kendisine aşık eden bu marka ile mutlaka tanışmanızı çok isterim. Cuccio instagram hesabından tüm ürünlerinin detaylı görsellerine ulaşabilirsiniz ve sayfamda tanıttığım renkleri mutlaka görmenizi isterim instagram hesabımı takip etmeyenler ise buraya tıklayarak hesabıma ulaşabilirler.. 

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim :) 

BENZER YAZILAR

0 Yorum