Flormar Ultımate Eyes Primer Mascara İncelemesi



Merhaba Galaxy ailem , 
Size Flormar Ultımate Eyes Primer Maskara incelemesi ile geldim. Son indirimle aldığım ve bir süre kadar kullandığım etkisini ve yapısını gözlemlediğim bu maskarayı artık günlük makyaj rutiime de klemiş bulunuyorum. İsterseniz öncelikle maskara bazı nedir ne için kullanılmalıdır ondan bahsedelim :)


Bakımlı, hacimli ve uzun kirpikler için ilk adım!



Maskara bazı , maskarayı uygulamadan önce uygulanan ve kirpikleri uzatan hacim veren bir bazdır. Maskara bazları genelde beyaz oluyor fakat üzerinden maskara ile geçtiğiniz de o baz beyazlığı kaybolacaktır. Kullanılması tabiki bir makyajn olmazsa olmazı değil fakat eger kripiklerinizden sikayetci iseniz denemenizde yarar var ben özellkle etkisi az olan maskaralarımda kullanıyrum performansını ikiye katladığını söyleyebilirim..


Flormara ait bu baz ise gerçekten kirpiklerinize doğal ama yoğun bir görüntü elde etmenizi sağlıyor.Ultimate Eyes Primer Mascara, rimel sürmeden önce kirpiklerinizde bir alt yüzey oluşturuyor. Bu kirpik bazı kullanacağınız rimelin etkisini arttırmak için kirpikleri hafif ve şeffaf formülü ile uzatarak ve ayırıyor. Böylece rimel sürdüğünüz zaman oluşacak uzunluk ve hacim etkisi iki katına çıkar. Aynı zamanda Flormar Ultimate Eyes Primer Mascara kirpiklerinizi besler ve yapısını güçlendirerek korunmasına yardımcı olur.


Peki nasıl uygulanır? 
Aslında özel bir el beceresine gerek yok maskara sürer gibi sağ sol hareketlerle uçlarına dha fazla olucak sekilde uygulama yapabilir ve kurumasını beklemeden üzerine kendi rimelinizle geçebilirsiniz :) Dipten uca doğru uygulamanızda fayda olacaktır. 

Yazımı beğendiyseniz yorum bırakabilirsiniz ve beni buraya tıklayarak instagramdan takip edebilirsiniz :) Mutlu Günler ..



BENZER YAZILAR

0 Yorum