L'Oreal Paris Değerli Çiçekler Normal ve Karma Ciltler için Temizleyici Tonik İnceleme

Merhaba Galaxy Ailem ,
Uzun süredir sizlere yazamadım ama güzel bir ürünle geri geldim..Uzun süredir kullandığım kokusu,performansı açısından cok sevdiğim Loreal Paris Değerli Çiçekler Normal ve Karma Ciltler için Temizleyici Tonik 'inden bahsetmek istiyorum. Öncelikle ürünü cilt tipinize göre almaya dikkat edin çünkü farklı cilt tipleri için normal ve karma clt olmak üzere 2 ayrı özellikli olanı var.



Ürünü ise tonik kullanmayı sevmeyenlerin bile denemesi gerektiğini ve cilt bakım rutinlerine eklemeleri gerektigiini düşünüyorum.Makyaınızdan temizlenmiş cildinize özellikle bir pamuk yardımı ile güzelce uyulayark verdiği ferahlıgı kesfetmelisiniz sonrasında zaten bırakamayacagınızdan eminim.



DEĞERLİ ÇİÇEKLERİN RAHATLATICI GÜCÜ Gül cildi yumuşatan özellikte ben ise bu tonikle tanısmadan önce Gülsuyu kullanıyordum.. İçeriginde bulunan Yasemin ise  cildi güzelleştirir. Özel çiçeksi kokusu da miss gibi bir ferahlık sağlıyor. Düzenli kullanımızda günden güne yatışan ve yoğun bir rahatlama hisseden cilt, yumuşar, esnekleşir ve güzelleşir. Her sabah ve akşam, ciltteki makyajı temizledikten sonra, cildi kalan kir ve pürüzden arındırmak için bir pamuk yardımıyla, göz çevresi hariç tüm yüzünüze nazikçe uygulayarak etkisini göreblirsiniz..





Yazılarımı begeniyorsanız ve daha fazlasını merak ediyorsanız beni instagram profilimden yani buraya tıklayarak takip edebilirsniz. Mutlu Günler dilerim :)

BENZER YAZILAR

0 Yorum