Avon Incandessence Bayan Parfüm İncelemesi

Merhaba Galaxy Ailem ,
Avon Beauty Club ailesinin Anneler günü için gönderdiği kitin içerisinden çıkan bu güzel tasarımlı Avon Incandessence Bayan Parfümünden bahsetmek istiyorum bugün sizlere :) 
Avon bu kitte sizin içinde bir sürpriz hazırlamış ve sizlerden birisine çekiliş ile bu güzel parfümü göndermiştim kazanan bir Anne olmuştu ve adet yerini bulmuş oldu .Çekilişlerim ve daha fazlası için beni instagramdan takip etmeyi unutmayın. Hadi hazırsanız incelemeye başlayalım ..




Öncelikle tasarımından başlayalım istiyorum. Minnoş ve Yuvarlak bir şişesi var ve 50 ml 'lik bir parfüm yani kolay kolay bitmiyor. Sitesinde ise ; 

Sıcak. Enerjik. Göz alıcı. Incandessence…
• Eau de parfum
• Çiçeksi ve oryantal koku
• Elmas orkide, beyaz şakayık ve frezya notaları

olarak tanımlanmış bir parfüm kendisi . Renginden dolayı gerçekten insana enerji veriyor diyebilirim. Çantaya atmalık bir parfüm olmasını ayrıca sevdim ki dökülme akma sorunu yaşamadım . İçerisinde Elmas Orkide , Beyaz Şakayık ve Frezya notaları bulunduruyor miss gibi bir bahar kokusu diyebilirim. Bahara gelmeden kokusunu geldiğini hissettircek türden bir koku gerçekten çok başarılı özellikle çiçek kokularını seviyorsanız mutlaka şans verin derim ben :) 


Kalıcılıkk konusunda ise başarılı buldum ürünü, sabah sıktığınız parfüm ara ara yine gün içinde kendinize kokuyor ve ben buna bayılıyorum. 
Avon'un kampanyalarını mutlaka takip edin özellikle özel günlerde ciddi indirim ve kampanyaları oluyor. Buradan Avon'un resmi sitesindeki fiyatını öğrenebilirsiniz.

Beni instagramdan takip etmeyi unutmayın ve sorularını her zaman yazabilirsiniz :) Sevgiyle kalın ..

BENZER YAZILAR

0 Yorum