Avon Mark Serisi Maskara İncelemeleri



Merhaba Galaxy Ailem,
Avon Beauty Club Ailesi bizlere bu kiti denememiz için göndermişti. Sunumlarının şıklığı ile beni kalbimden kazandı diyebilirim. Gelelim bu paket içerisinde gelen Avon Mark serisinin yeni tasarımlı maskaralarına :)
Kutuyu açtığımda rengarenk maskaraları karşımda görünce gerçekten mutlu oldum. Mark serisiyle yakın zamanda tanıştım ve iyiki tanıştım diyorum.. Kesinlikle sadece maskara olarak değil çok kaliteli bir seri olmuş ve tasarımları da bence çok şık .


Her isteğe göre ayrı ayrı tasarım yapılan bu maskaralar isteklerinizi karşılamak için farklı özellik ve tasarımlara sahipler. Renklerinin minnoşluğunu kenara bırakıp size fırça yapılarından bahsetmek istiyorum. Kendimden örnek vermem gerekirse kıl fırçalı maskara gördüğüm an kaçıyordum ta ki bu maskaralarla tanısana kadar..




Boyut ve tasarımları tutuş kolaylığı sağlarken farklı özelliklerine göre isimlere sahipler . Yani kirpiklerinizden beklentinize göre uç tasarımları ve renkleri değişkenlik gösteriyor.Aşagıdaki fotoğrafta özellikleri ve renklerinin anlamlarını görüyor olacaksınız :)





Kirpiklerim hepsiyle çok iyi anlaştı diyebilirim. Sadece en farkları var yani en çok anlaştığım kesinlikle AVON MARK DARİNG VE FALSE LASH Maskara oldu. Bu nasıl bir etkidir bilmiyorum ama sürdüğüm anda herkes kirpiklerime bişey yaptırıp yaptırmadığımı sordular buda beni mutlu etti .

-Avon Mark  Big Daring Maskara -Seyrek ve zayıf kirpikler çok sevecektir.
-Avon Mark Big False Lash - Kısa zayıf ve hacimsiz kirpikler kesinlikle sevecektir.
-Avon Mark Big Style Maskara - Gün içinde maskara tazelemek için birebir …
-Avon Mark Big Multıple Maskara -Uzun ve birbirine karışan kirpikleriniz varsa seversiniz :)




Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Beğendiyseniz aktif olduğum instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın :) Sorularınızı her zaman sorabilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)




BENZER YAZILAR

0 Yorum