Cosmohome Alışverişi _ Kozmetik


Merhaba Galaxy Ailesi ,
Hatırlarsanız İnstagramdan bahsettiğim Cosmohome mağazalarında 20. Yıllarına özel %70 indirim vardı. Ve ben de online olarak bişey almasamda mağazasına uğrayarak merak ettiğim bir çok ürün aldım. Aslında öyle güzel bir indirimdi ki stoklamam gereken ürünlerin hiç birini bulamadım ve yeni ürünlere şans vermek istedim. 
Hadi gelin birlikte bakalım neler almışım? :) 
Öncelikle bu indirimin benim için en güzel yanı kişisel bakım ürünlerini yedeklemem oldu. Şampuanlar , duş jelleri birçok ürün için bi kaç aylık stoklarım hazır onları diğer yazıda bahsedebiliriz isterseniz yorum bırakmanız yeterli :)

Kozmetik alışverişi olarak Note , Flormar ve Maybeline markalarının ürünlerini buldum . Çünkü çoktan raflar boşalmıştı ve size normal fiyatlarını hiç hatırlamıyorum ama %70 indirimli aldığım fiyatları yazarak ordan orantı kurabiliriz diye düşünüyorum. Kısaca bu ciddi bir indirim alışverişidir :)


Merak ettiğim ve indirimi görünce değerlendirdiğim Note Ürünleri bunlardı. Bazılarının yorumlarına bakarak aldım ama bazıları da tamamen şans eseri elime geldi :)  Fiyatlarını aşağıya bırakıyorum daha sonra uzun uzun yazarım her biri hakkında yorumlarımı :) 

-Note Volume Act Maskara 12 TL
-Note Skın Perfecting Primer 14 TL
-Note Eyeliner Pen  9 TL
-Note Bronzing Powder 16 TL
-Note Terracota Brusher 16 TL

(Dediğim gibi bunu yayınlanma tarihimden çok sonra okuyarsanız eger fiyatlar değişmiş olabilir )




Ve gelelim Flormar Ürünlerine ;
Açıkçası aklımda Flormar'dan şu iki küçük farı almak vardı sadece lise yıllarımdan bugüne kadar her gün aralıksız kullandığım bu farın yazısını sonra yazıcam sizlere ama indirimsiz fiyatı bile 30 TL'ye yakın olan bu farı 8 Tl'ye bulunca almadan geçemedim :)

Diğer ürünler ise uygun olmasından dolayı denemek istediklerim ;

-Flormar Çift Terracote Powder 12 TL
-Flormar Tekli Farlar 8 TL
-Flormar Cashmere Ruj 8 TL
-Flormar Far Paleti 8 TL

Ve fotoğraflarnı çekmeyi unuttuğum Maybeline ürünlerinden ;

-Master Strobing Likit Aydınlatıcı 16 TL
-Maybeline Sensatıonal Eyeliner Pen 14 TL

Alışveriş yazılarımın devamı gelsin isterseniz lütfen yorum bırakmayı ve beni instagramdan takip etmeyi de unutmayın :) Sevgiyle Kalın...

BENZER YAZILAR

0 Yorum