Aliexpress Kolye Alışverişi


Merhaba Güzel Galaxy Ailem ,
İnstagramdan çok fazla soru aldığım Aliexpress detaylarımdan bahsetmek istiyorum bugün sizlere .. Sizde benim gibi aksesuar düşkünü iseniz yazımı okumya devam edebilirsiniz :) Ve eğer aliexpress hakkında detaylı bir yazı yazmamı isterseniz bu gönderiye yorumlarınızla fikirlerinizi yazabilirsiniz.. Hadi başlayalım:)
Öncelikle Aliexpress Bir yurtdışı alışveriş sayfası bazı ürünlerin gümrüğe takıldığını bazıların ise kaybolduğunu düşünürsek aslında ucuz ama riskli bir alışveriş oluyor. Ama risk budur diyerek aldığım cok fazla ürün var devamı gelsin isterseniz yorum yapmayı unutmayın :)

Ben yaklaşık 3 ay önce bu kolyeleri sipariş vermiştim ve 2 aya yakın bir sürede geldiler. Sembollerden biraz bahsetmek isterim sizlere , bu semboller aslında beni ben yapan temel işaretler... Yaklasık 8 yıldır Tarot Açtıgım için meditasyon ve böyle mistik işaretlerle içli dışlı oldum diyebilirim. Özellikle Om işareti gördüğüm an yanımda taşımak ve bana sans getirdiğine inandığım için hemen benim olmalı diyorum..


Kolyeler 4'lüve ince bir zincirden oluşuyor. Uçlarında ise kısadan uzuna doğru semboller yer alıyor. 


Ve benim en sevdiğim renk olan turkuaz ve turkuaz tasıyla oluşan kombin ise favorim oldu .. Choker kolyeler bu sene cok modaydı bende yaz kış 2 senedir severek kullanıyorum bu tarzı.. 




Kargo sürecini merak ediyorsanız eger gönderiler maalesef takipsiz kargo ile posta kutunuza bırakılıp gidiyor. Eger elinize ulaşmaz ise satıcı ile anlaşarak para iadesi isteyebilirsiniz 2 ay sonrasında. Ve tabiki tüm işlemleri İngilizce olarak yapmanız gerekiyor bu iade sürecinde , Aliexpres uygulamasını kullanıyorsanız eger Türkçe dil seçeneğini kullanabilirsiniz ama satıcı ile konuşma da mecburen İngilizce … Ayrıca kolyelerden Turkuaz olan Dolar bu kadar yüksek değilken 9 TL  , Diğeri ise yaklaşık 6 TL'ye Gelmişti. Yani Türkiye şartlarına göre çok çok uygun...

Bu şekilde sorularınız olursa bana ulaşabilirseniz ve hala instagramdan beni takip etmiyorsanız buraya tıklayarak takip edebilirsiniz güncel indirim ve alışveriş haberlerimi ilk oradan paylaşıyorum :) Sevgiyle kalın ..

BENZER YAZILAR

0 Yorum