Cans Isı Koruyucu Makyaj Çantaları


Merhaba Galaxy Ailem;
Bugün sizlere Cansu'nun Makyaj Çantalarından bahsetmek istiyorum çünkü daha önce hiç görmediğiniz bir özellikteki çantaların tasarımını duyunca sizde eminim ki beğeneceksiniz.. 
Hadi bakalım bu minnoş çantaların özellikleri neymiş?

Yaz aylarında benim en çok sıkıntı yasadıgım durum çantama attığım malzemelerin sıcaktan ya akması ya yapılarının bozulması... Özellikle ruj falan yanıma almak 40 derece sıcaklıkta o ruju dönünce çöpe at demek çünkü gerçekten sıkıcı bir yapıya dönüşüyor.. O yüzden bu makyaj çantalarının özelliği ısıya karşı izole edilmiş olmaları,yani sıcaklık derecesinin artmasına bağlı olarak bozulmaların önüne geçmiş oluyor. 



İçerisinde klasik kumaşların aksine bu sekilde bir malzeme ile çok sağlam dikilmiş bir tasarım.. Zaten iç tasarımında da markanın temsil ettiği özellik ve ismi yer almakta ..


Fermuarının kalitesinden dolayı sevindim çünkü genelde bu tarz makyaj çantalarındaki en büyük sorunum fermuar bozulması oluyordu bu tasarım o sorunu çözmüş gibi görünüyor..


İçi ise fazlasıyla geniş biraz orantılamak amacıyla kullandığım uzun saplı fırçaları ve günlük yanıma aldığım bazı ürünleri içine koydum fazlasıyla yer kaldı. Yani değişik tasarım ve renklerdeki bu çantaların kullanımı da görünüşü de çok şık çok minnoş. Severek kullanıyorum sizde merak ederseniz Cansu'nun satış sayfasına buraya tıklayarak ve benden de bir selam söyleyerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca Golden Rose mağazalarından da bu güzel ürüne sahip olabilirsiniz.. 

Yazımı beğendiyseniz beni instagramdan da takip etmeyi lütfen unutmayın.. Sevgiyle kalın :)

BENZER YAZILAR

0 Yorum