Farmasi Dr. Tuna Sıkılaştırıcı Bakım Seti


Merhaba Galaxy Ailem ,
Sizlere bugün geç yaşlı demeden herkesin sorunu olabilecek bir durumdan bahsetmek istiyorum. Yazımı merak ediyorsanız sizde benim gibi selülitli görüntüyü sevmiyor ve hatta önlemek yada tamamen ortadan kaldırmak istiyorsunuzdur.. O zaman hadi gelin birlikte inceleyelim bu ürünleri :) 



Öncelikle bu ürünleri benimle tanıştıran Tek Farmasicim Pınar Hanım'a çok teşekkür ederim . Güvenle alışveriş yapabilirsiniz ve buraya tıklayarak instagram üzerinden sayfasına ulaşabilirsiniz.
Yaklasık 2 ay düzenli kullanım sonrası gözle görülür hatta (ilk kullanımda anlıyorsunuz ) sonuç elde ettim . Favorim olan bakım kremleri arasına girdi bu set...Fiyatları değişkenlik gösterebilir o yüzden iletişime geçerek detaylı bilgilerini alabilirsiniz..

Ürünleri 2 adım olarak uygulamak gerekiyor.
Set içeriğinde ; 1 adet sıkılaştırıcı jel, 1 adet sıkılaştırıcı peeling ve masaj eldiveni bulunuyor.

Bu ürünlerden ilk adımı ise Peeling oluşturuyor. 


1.Adım : Sıkılastırıcı Peeling ve Masaj eldivenini duştan cıkmadan önce bacaklarınız ve sıkılasmasınızı istediginiz bölgelere kese yapar gibi sürüyorsunuz . Ben bunun sonrasında soguk şok ile bacaklarımdaki dolaşımı hızlandırdım .

Bu eldiven hariki bir ürün. Suya girdiği an o süngerimsi bölüm şişiyor kabarık bir hal oluyor . Ben özellikle bunu cok sevdim :)
2.adım da ise duştan sonra sıkılaştırıcı jeli aynı bölgelere yine sürüyorsunuz . Ama hemen elinizi yıkayın müthiş bir biber sürmüşcesine yakıyor vücudu inanılmaz ısıtıcı bir etkisi var . Öyle olması gerekiyor kan dolasımını bu sekilde hızlandırıyor . Ve 3 yada 4. Kullanımda etkisini gözle görülür halde farkedeceksiniz 🎀.
Laf aramızda en güzel kışın kullanılır bu ürün sıcacık sürün geceleri mışıl mışıl yatın haftada 3-4 kez kullanılabiliyor . Bayıldım gerçekten tavsiye ederim .

Ürünleri düzenli kullanımda gözle görülür sonuç elde edebilirsiniz. Benim için mucize ürünler oldu diyebilirim :)

Yazımı beğendiyseniz beni instagramdan da takip etmeyi lütfen unutmayın.. Sevgiyle kalın :)

BENZER YAZILAR

0 Yorum