Gabrini 24 Saat Kalıcı Fondoten İncelemesi


Merhaba Galaxy Ailem ,
Bugün sizlerle geç kalan bir ürün incelemesi paylaşmak istiyorum. Malum uzun aradan sonra birlikt olunca biraz yorumlanacak listesi birikti :) Fazla uzatmadan Gabrini Kozmetik'in bahar aylarında çıkardığı yeni fondöten serisinden bahsedelim..

Fondotenlerin 4 rengini de göndermişler ve kendinize uygun rengi seçebiliyorsunuz. 101-102-103-104 Numaralı Açıktan -Koyuya giden bir renk numaraları mevcut.. Özellikleri ise 24 saat kalıcı olmayı ,porselen görüntü, SPF 15 içeriğiyle güneş koruması sunan bir fondöten olmuş.. 101 Numarası bana bir tık koyu gelse de yapısını beğendim.
 Gerçekten kalıcılık konusunda çok başarılı olmuşlar. Ama .. Bir süre sonra cildimde oksitlendiğini hissettim yani biraz rengim koyulaştı fondötenin rengide bir tık koyuya dönüyor demek oluyor bu.. Benim gibi çoook açık tenli iseniz sizin için uygun seçim olmayabilir ama biraz bronzlaşınca bir özel gün makyajımda denedim o zaman etkisine bayldım. Cildimi kurutmadı ve dökülme yapmadı..


Ve karma ciltlerin sevecegi bir fondöten olduğunu düşünüyorum cildiniz kuru ise bir tık nemlendirmeniz daha iyi olacaktır. Şimdi de renklerini inceleyelim birlikte aşağıda Swatchlarını ve renk numaralarını görebilirsiniz.


Umarım yazım sizin faydalı olmuştur. Beni instagramdan takip etmeyi unutmayın .. Sevgiyle kalın :)

BENZER YAZILAR

0 Yorum