Loreal Cherry My Cheri Far Paleti İncelemesi


Merhaba Galaxy Ailesi, 
Ülkemize hızlı giriş yapan Loreal Cherry My Cheri far paletini birlikte inceleyelim istiyorum. Swatchları , sevdim mi sevmedim mi? Hepsi yazının devamında :)
Öncelikle zam geldiği için indirimde alınabilir diye düşünüyorum. Ben indirimi de bekleyemeden 80 TL gibi bir ücrete almıştım ..Açıkçası şuan ülkemizde her ürün uygun fiyat kategorisinden hızla uzaklaştığı için bütçenize göre bakabilirsiniz diyerek yazıya devam ediyorum..

Palet Toplam 16 renkten oluşuyor. Ve içlerinden 10 tanesi sedefli ışıltılı renkler.. Diğer 6 tanesi ise geçi renkleri olarak da kulanabileceginiz mat renklerden oluşuyor. Günlük makyajdan sizi gece makyajna da bir kaç dokunuşla tasıyabilecek bir palet..


Paletin biraz tozutması var o anlamda sevmiyorsanz tozutan paletleri hiç bakmayın . Ama tozutma benim için hic bir zaman sorun olmadı sonrasında ten makyajıyla istediğim görüntüye ulaşıyorum. Ama paletin en güzel yanı burda görüğünüz açıktan koyuya her rengini göz kapağınızda direkt olarak görebiliyorsunuz. Bence en harika özelliği o ..
Unutmadan kokusundan bahsedeyim size... Çoook güzel bir meyveli kokusu var paletin parfümlü gibi değil yüzünüzde de bu kokuyu almıyorsunuz zaten :) 

Unutmadan kokusundan bahsedeyim size... Çoook güzel bir meyveli kokusu var paletin parfümlü gibi değil yüzünüzde de bu kokuyu almıyorsunuz zaten :) Swatchlarını ise aşağıya sizin için bırakıyorum. Youtube kanalımda da far paletinin daha detaylı inceleme videosunu bulabilirsiniz.




Yazımı umarım beğenmişsinizdir.. 
Beğendiyseniz aktif olduğum instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın :) Sorularınızı her zaman sorabilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)

Aşağıdan kısa videosunu izleyebilirsiniz :)









BENZER YAZILAR

0 Yorum