Avon Mark Likit Ruj İncelemesi

Merhaba Galaxy Ailem ,

Avon'un daha önce yazılarını yazdığım ürünleri gibi mark likit rujları da bu yaz elimden düşmeyenler arasındaydı..O yüzden size bu yazıyı yazmak ve seveceğinizi düşündüğüm için bilgi vermek istedim hadi gelin yazının devamında nasıl bir ürün olduğunu birlikte inceleyelim :) 
 Öncelikle bu likit ruj diğer mat rujlardan farklı olarak daha ışıltılı ve dudaklarda kuruluk hissi uyandırmayan bir yapıya sahip .. Peki nasıl ? Aslında mat olarak geçmesine rağmen tamamen mat ve kupkuru bir yapısı yok. Yani kuru dudakların cok ama cok iyi anlaşacağı bir ruj dşyebilirim. Yazın dudaklarımda ciddi kuruluk yasadıgım dönemlerde kullandığım ve memnun kaldığım bir ruj oldu.


Kalıcılık konusunda gün içinde yenileme gerektiyor. Ben bir kaç kez yemeklerden sınra yeniledim. Ama yazın özellkle her makyajla uyumlu bir tonu var bu gördüğünüz rengin .. Adı maalesef silinmiş suan bulamıyorum ama shinegillerden olduğunu biliyorum:) Sürdüğünüzde ışıltı verenlerden yani..
Ve özellkle indirim katalog dönemlerinde öneririm çünkü uygun fiyatlı ürünler arasında benim için.



Swatchını yukarıda görebilirsiniz. Kesinlikle cok doğal ve her zevke hitap ettiğini düşünüyorum..
Yazımı umarım beğenmişsinizdir.. 

Beğendiyseniz aktif olduğum instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın :) Ve youtube hesabımdan beni takip edebilirsiniz.. Sorularınızı her zaman sorabilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)




BENZER YAZILAR

5 Yorum

  1. çok beğendim ben bunun rengini kalıcı değil ama bence bir sakıncası da yok..

    YanıtlaSil
  2. Kuzu ben seni neden takip edemiyorum blog yazını bilmiyorum belki hatırlarsın blogger olarak instagram hesabım vardı uzun zaman oldu dondurdum bazı sıkıntılardan dolayı blog yazısı açmıştım oradan devam ediyorum senide takip edeyim dedim ama takip et tuşunu bulamıyorum seninle de konuşurduk kullanıcı ismimi söylesem acaba tanır misin diyeceğim ama sanmıyorum yinede söyleyeyim makyajj_leydisi blog adresimide söyleyeyim belki paylaştığım resimlerden tanırsın https://pamukgibimakyaj.blogspot.com/?m=1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy canım benm bilmiyorum ki izle kısmına tıklarsan takip edebilirsin sanırım seni hatırlamaz mıyım hiçç hosgeldin aileme burada da :)

      Sil
  3. Rujun adi Chic Feelings sanirim

    YanıtlaSil