Avon Pudra Fırçası İnceleme

Merhaba Galaxy Ailesi,
Bugün çok uzun zamandır problemsiz kullandığım bir fırça ile geldim size çok begendigim için özellikle işlevli bir fırça olduğunu sizinle paylaşmak adına yazmaya başlıyorum. Yazının devamında merak edenlerin umarım sorularının cevapları olabilirim ve sorularınz olursa da yorum olarak bırakabilirsiniz :) 
Avon Pudra fırçası bize geçtgimiz aylarda bir yaz kitinin içerisinde gönderilmişti. Geldiği günden bugüne kadar çok farklı kullanım alanlarında denedim ve defalarca da yıkadım . O yüzden beni yarı yolda bırakmadığına emin olduğum bir fırça oldu :)


Yapı olarak gördüğünüz gibi pofidik ve yoğun kıllı bir fırça aynı zamanda yumuşacık kılları bu anlamda sert fırçaların zararlarından bizi koruyor :) Ben pudra fırçalarıyla allık,bronzer,ışıltılı pudra,transparan pudra kullanan biri olarak bir fırçadan hepsini güzel uygulamasını bekliyorum. Bu fırçada tüm isteklerime cevap veren bir tasarım oldu. Tutması ve elde kaymaması kadifemsi dokusu sayesinde hoş bir his bırakıyor.



Boyut olarak makyaj çantasına kolaylıkla sığıyor. Ve ince belli olması da tasarımına şıklık katmış :) Ama en güzel özelliği bu fırçayı bir kaç ay içinde onlarca kez yıkamama rağmen hala sap kısmında atma olmaması ve hatta kıllarını bile dökmemesi oldu. Çünkü yüksek ücretli fırçalarda bile bu sorunla karşılaştım o anlamda da beni kazanan bir oldu :) Yani uygun fiyatlı ve uzun ömürlü bir fırça olarak benim gözümde favorilerimden bir tanesi :) 



Yazımı beğendiyseniz beni instagramdan da takip etmeyi lütfen unutmayın.. Sevgiyle kalın :)

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Avon'un bu serideki bütün fırçalarını aldım hepsi çok kullanışlı bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende iki fırçası var ama cok güzel gercekten 🙈☺️

      Sil