Avon True Color Renk Eşitleyici Pudra İncelemesi

Merhaba Galaxy Ailem ,

Sizlere bugün Avon Beauty Club'ın Yaz kitinde bizlere gönderdiği paketin içerisinden çıkan bir üründen bahsedecegim. Avon True Color Renk Eşitleyici İnci Topları … Ürünü merak ediyorsanız yazının devamına gelebilirsiniz :) 




İçerisinde yüzümüzdeki hoşlanmadığımız renk eşitsizliklerini kapatırken kulllandıgımız renklerden oluşan küçük inci topları bulunuyor. 4 renkteki bu inci toplarının yüzdeki kızarıklık , morluk ve canlılık katmak istediğimiz bölgelere uyguluyoruz. Aslında hepsini de karıştırdığımız için homojen bir görüntü sağlamış oluyor. 



Ben bu inci toplarını Avon Pudra fırçası ile uygulamayı tercih ediyorum. Fırça hakkındaki yorumlarım için bir önceki yazımı okuyabilirsiniz. Bu fırça pofidik ve yumuşak yapıda olduğu için daha kolay dağıtmamı sağlıyor ve özellkle fondöten üzerini sabitlemek için bu topları kullanıyorum. Hem yapışık hissi azaltıyor hem fondöten sabitlenmesini sağlıyor aynı zamanda içindeki simsiz ışıltılı görüntü de yüzde gerçekten capcanlı sağlıklı bir cilt görüntüsü oluşturuyor.





Ve ürün öyle bereketli ki nedense hala bitme veya azalma gözlemlemedim o anlamda da baya baya kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum benimle paylaşmak isterseniz yorum bırakabilirsiniz .) 
Yazımı beğendiyseniz beni instagramdan da takip etmeyi lütfen unutmayın.. Sevgiyle kalın :)

BENZER YAZILAR

0 Yorum