Bioderma Sebium Serisi İncelemesi


Merhaba Galaxy Ailem,
Yakında zamanda bir paket almıştım . Bunu instagram inceledik ama buraya da bırakmak istedim. Bioderma'dan gelen pakette Sebium serisinin Bir adet Yüz Yıkama Jeli ve Bir Adet Sivilceye meyilli ciltler için tasarlanan bir adet renk eşitleyici krem vardı. Ama bu kremin özelliği diğer renk eşitleyicilerden biraz daha farklı bir ürün.. Hadi gelin birlikte inceleyelim :) 

Sloganı çok iddaalı iki ürün.. Cilt pürüzlerini kafana takma Bioderma Sebium serisi yanında :) Bence çok şirin bir giriş yapmışlar . Gelelim ürünlere ;
-Karma ve yağlı ciltlerin günlük kullanımına uygun detarjan içermeyen bir adet yüz yıkama jeli (Mavi Olan )
-Akne eğilimli ve siyah noktalı ciltler için yüksek kapatıcılık içeren bakım kremi 


Öncelikle çok sevdiğim yoğun kapatıcılık içeren bakım kremi ile başlayalım. İçeriginin temiz olmasının yanında (Bioderma biliyorsunuz ki eczanelerden bulabileceğiniz bakım markasıdır) Çok farklı bir tasarımı var. Kapak kısmında ayna ve kapatıcı yeşil kremi sayesinde kızarıklıklarınızı da kapatmış oluyorsunuz. Ayrıca yapış yapış his bırakmaması cilt tarafından hemen emilmesi de bir diğer özelliği bir süredir fondötene elim gitmiyor :)


Bu şekilde minik bir aynası var ve kullanım kolaylığı sunuyor. Pıt pıt kızarıklık ve sivilce izlerinize sürün sonra üzerine kapatıcı kremi sürün harika pürüzsüz bir cilt görüntüsü !

Ve makyaj sonrasında günlük olarak kullandığım deterjan içermeyen temizleme jeliyle derinlemesine cildimi temizlemiş oluyorum. Deterjan içermemesi sayesinde yüzümde kızarıklık ve yanmaya neden olmadı aksine tertemiz bir cilt hissi bırakmasını cok sevdim..
Hassas kişilerin özellikle kullanabileceğini dşündüğüm bu iki kremi de şiddetle öneririm . 

Yazımı umarım beğenmişsinizdir.. 
Beğendiyseniz aktif olduğum instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın :) Ve youtube hesabımdan beni takip edebilirsiniz. Sorularınızı her zaman sorabilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)




BENZER YAZILAR

0 Yorum