Golden Rose Likit Highlighter İncelemesi



Merhaba Galaxy Ailem ,
Golden Rose Ürünlerini severek kullandığım için elimde bulunan uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bu highlighter yazısını yazmak istedim sizlere. Umarım merak ettiğiniz bir üründür kendisi hadi başlayalım :)




Likit highlighter kullanım kolaylığı acısından sevilen ve tercih edilen ürünler sanırım. Ne yalan söyleyeym benimde elim sürekli bunlara gidiyor hatta bazen bam bam parlamak istediğimde likit highlighter zerine toz ile daha da kalıcı ve aydınlık bir görüntü sağlıyorum. Golden Rose aydınlatıcılarından da sevdiğim iki rengin isimlerini aşağıya bırakıyorum.


Kullanım açısından likit ruj şişesine benzeyen tasarımları hem yer kaplamıyor hemde aylarca cok rahat kullanılıyor. Hala elimdekileri cok sık kullanmama rağmen bitiremedim mesela. Ayrıca nemli bir sünger ile dagıttıgınızda doğal ve ısıl ısıl bir görüntü alabilirsiniz. Aşağıya eklediğim Swatchları tamamen dagıtılmamıs halleridir. İçerisinde sim asla bulundurmuyor ve cok doğal bir bitişleri var bence..


İndirim dönemlerinde zam gelmeden önce 17 TL civarında bir ücrete almıştım belki değişmiş olabilir. Kalıcılık konusunda ciddi başarılı ürünler hatta ıslak bitişli makyajı seviyorsanız kesinlikle PEARLY PİNK rengini öneririm. Sun light daha bronz tende cok güzel duruyor bence..




Yazımı umarım beğenmişsinizdir.. 
Beğendiyseniz aktif olduğum instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın :) Ve youtube hesabımdan beni takip edebilirsiniz. Sorularınızı her zaman sorabilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)

BENZER YAZILAR

0 Yorum