I Heart Revolution Allık İncelemesi (Kalpli Allıklar)



Merhaba Galaxy Ailem ,
Sizinle bugün bu minnoş alıkları inceleyelim istiyorum. Görüntüsü kadar performansı da güzel mi ? Fiyatı uygun mu ? Swatchlarında sim bulunduruyor mu? Veya renkleri size uygun mu :) Hepsi yazının devamında sizi bekliyor olacak..
Markadan biraz bilgi vermek istiyorum sizlere çünkü I Heart Revolution markası hakkında ilk yazım olacak bu söyleyeceklerim :) Watsonslarda satılan ve yüksek ücretli bazı markaların muadillerini yaparak karşımıza çıkan orta fiyatlı bir marka aslında .. Denedigim çoğu üründen fazlasıyla memnun kalmakla birlikte ilerde onları da sizin için yazmayı düşünüyorum.

Gelelim bu minnoş allığın vaadlerine ve performansına :) 



Fotoğraftaki gibi üç farklı renkten oluşuyor bu allık ama ben genelde hepsini karıştırıp ışıltılı canlı bir görünüm katmak için kullanıyorum . Ama tek sıkıntısı bir allık olmasının yanı sıra highlighter gibi bile parlak olabilmesi. Fırçayı cok dikkatli kullanmazsanız pigmenti oldukça yüksek bir olduğundan dolayı yüzünüzde şeker kız Candy görüntüsüne neden olmanız mümkün.. Bu ürünü far olarak bile cok rahat kullanabilirsiniz bence çünkü dediğim gibi allık konusunda cok cok hafif kullanılmalı diye düşünüyorum.

Ben bu allığı ne zaman kullansam çevremden güzel görüşler alıyorum. 'Yüzüne naptın , yüzüne can gelmiş , bugün bi başka olmuş makyajın … ) hoşuma giden tepkiler alıyorum bu anlamda önerebilirim. Tabiki tercih size kalmış . Ben gözenek problemi yasamadıgım için ışıltılı ürünleri kendim severek kullanıyorum . Ne de olsa parlamak Güzeldir :) 
 Swatchlarını aşağıya ekliyorum. Ama fiyat performans anlamında bence çalışır bir ürün ayrıca kalıcılık konusunda ciddi anlamda 6-7 saat kalıcı :)




Watsons mağazalarına ilk geldiğinde almıştım ve ben aldığımda 19.90 TL'ydi fiyatı. Şimdi gelen zamlar ile bu 40 TL Civarına yükseldi ama indirim için bakabilirsiniz .

Yazımı umarım beğenmişsinizdir.. 
Beğendiyseniz aktif olduğum instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın :) Ve youtube hesabımdan beni takip edebilirsiniz. Sorularınızı her zaman sorabilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)



BENZER YAZILAR

0 Yorum