Lancome La Nuit Tresor İncelemesi




Merhaba Galaxy Ailem, 
Bugün sizin için parfüm dosyasına imzanız olabilecek bir parfüm önerisi eklemek istedim. Yaz , kış kullanılabilecek bir koku olan bu parfüm Lancome La Nuit Tresor .. Hadi gelin yazının devamında parfümü birlikte inceleyelim..




Öncelikle orijinal parfümleri mağaza fiyatlarından daha uyguna alabileceğiniz bir sayfa önerisi bırakıyorum sizlere .. Yasmin Parfum'ü Buradan  inceleyebilir ve parfümler hakkında çok daha fazla detaylı bilgiye sayfaya yazarak ulaşabilirsiniz. Orijinal parfümleri rahatlıkla güvenilir bir hesap olan Yasemin Hanım'la iletişime geçerek alabilirsiniz .. 


Şimdi gelelimm Lancome La Nuit Tresor parfümün bende uyandırdığı hislere... Öncelikle tasarım konusunda gördüğüm ve kullandığım en şık parfüm şişesi tasarımına sahip bir koku. İnanılmaz güzel elmas tasarımlı bir şişe fotoğraftan sizde hissedebilirsiniz .

Sitesinde parfüm şu şekilde tanımlanıyor : 


'' La Nuit Trésor: aşıkların birbirine mutlak aşk ile sarıldığı tutkulu bir gecenin kokusu.Her şey sonsuz ve şiirsel bir destan ile gece başlar. İki yıldızın karşı konulmaz karşılıklı çekimiyle oluşan ve dünyanın üzerine yağmur şeklinde yağan yıldız tozları zamanla kümelenerek siyah bir elmasa dönüşür. ''
Üst notalar: Siyah Gül
Kalp notaları: Vanilya, Orkide
Temel notalar: Tütsü, Papirüs Özü ve Liçi



Kalp Notalarının sanırım Vanilya içermesinden dolayı ben bu kokuyu tamamen benlik bir imza kokum olarak tanımlanıyorum. Yıllardır aradığım imzamı bulmuş olabilirim . Gerçekten hafif ve cok sık zarif bir kokusu var . Baymayan, ama kalıcılık konusunda cok başarılı bir parfüm gün içinde hafif bir esintiyle kokusu kendi burnunuza geliyor.. Gerçekten miiiissss….. 


Yaz kış severek kullandığım ve hep de kullanacağım bir koku benim için. Eğer hafif çiçeksi kokulardan hoşlanıyorsanız kesnlkle öneririm. Yıllar sonra bile akıllarda kalmanızı sağlayacak eşsiz bir koku..
Kesinlikle denemenizi içtenlikle öneririm :) 

Yazımı umarım beğenmişsinizdir.. 

Beğendiyseniz aktif olduğum instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın :) Ve youtube hesabımdan beni takip edebilirsiniz. Sorularınızı her zaman sorabilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)




BENZER YAZILAR

0 Yorum