Maybelline Master Bronze Palette İncelemesi

Merhaba Galaxy Ailem,
Bugün sizinle çok sevilen bir palet olan Maybelline markasına ait Master Bronz paletini inceleyelim istiyorum. Bu palet hakkındakş düşüncelerimi merak ediyorsanız yazının devamında buluşalım :)




İçerisinde 3 farklı renkte bronzer ve bir aydınlatıcı bulunan bir bronzer paleti diye geçiyor . Renklerini karıstırırak veya sade şekilde kullanıma uygun yüzü ısıtmak için çok ideal ve kızıl kızıl durmayan renklere sahip bir palet Maybelline Master Bronze:) Aydınlatıcısı doğal ve canlı bir yansımaya sahip aşağıya Swatchlarını bırakıyorum.



Aslında birbirine cok benzeyen bronzer renkleri ama karıstırdgıımda en doğal sonucu alıyorum ben 3. renk mesela en sıcak renk paletteki cogu zaman far olarak da severek kullanıyorum. Kalıcılık konusunda da cok başarılılar gün içinde uçup gitme sorunu yasamadıgım için riske girmeyeceksem kesin bunu kullanıyorum.








Verdiğiniz ücrete değecek bir ürün olduğunu düşünüyorum ve elimde tek bir bronzer paletim olsun ama hangisi derseniz Maybelline öneririm . Çünkü her tene uygun ve performans anlamında ciddi başarılı bir ürün kendisi indirim döneminde ben 30 TL civarında bir ücrete almıştım .




































Yazımı beğendiyseniz beni instagramdan da takip etmeyi lütfen unutmayın.. Sevgiyle kalın :)


BENZER YAZILAR

0 Yorum