Balıkçı Yaka Kombin Önerileri


Merhaba Galaxy Ailem , 
Kasım ayının sonuna geldiğimiz günlerde kış kendini hızla göstermeye başladı ve benim en sevdiğim balıkçı yaka ve bogazlı kazak önerilerinden ve kullanım alanlarından bahsetmek istiyorum sizlere.. Hadi merak edenler yazının devamında buluşalım :) 


Ofiste , Şık bir toplantıda , özel bir günde veya alışverişte her türlü kombine uyarlanabilecek bu parçaların kullanım alanları aslında çok geniştir. Zevkinize uygun bir renk bogazlı kazak ile bazen pantolonlarla bazen eteklerinizle bazen belki esofmanlarınızla cıktıgınızda bile güzel parçaları birleştirebilirsiniz. Bol balıkcı kazaklarınızın belini ince bir kemer ile de belli ederek yine pantolonlarınız üzerinde şık bir görüntüye ulaşmanız mümkün:)


Spor bir pantolon üzerine salaş bir kazak ve yine yumusak salaş bir sırt çantası veya kol çantası ile birleştirerek günü sade şıklıkla geçirebilirsiniz. Bir kaç örnek ekliyor olacagım yazının devamında :)










Kalın kalın kullanabileceginiz ve cogu zaman daha yumusak kış aylarında belki monta bile gerek duymadan birleşen bu kazakları siz nasıl kombinliyorsunuz ? Yorum olarak bırakın bana :) 

Umarım yazımı begenmişsinizdir. İnstagram Hesabımdan beni takip etmeyi unutmayın :) 

BENZER YAZILAR

1 Yorum

  1. aslında çok sevdiğim bir tarz ama boğazlı kazak asla giyemiyorum :-((

    YanıtlaSil