Bordo Renk Kombin Önerileri


Selam Galaxy Ailem , Bugün sizinle bordo renkten bahsedelim ve nerelerde nasıl ne şekilde kullanabilirsiniz biraz fikir vermiş olayım :) Sizde benim gibi özellikle kış aylarında bordo renk kullanmayı sevenlerdenseniz yazının devamında buluşalım :)





Bence şüphesiz ki sonbahar ve kışa en çok yakışan bordo renktir. Tabiki bunun yanında hardallar , tabalar vs olabilir ama bordonun asaleti bence bambaşka.. Geçenlerde bambiden bir çizme almıştım instagramdan takip edenler hatırlayacaktır. Ciddi bir indirimde 60 TL'ye trendyoldan bordo ve extra diz üstü bir çizme .. Merak edenler için görselini bırakıyorum. Bordoyu bu çizme ile daha cok bi sevdim :)


Görselden belli olmayabilir ama detaylı bir şekilde instagramdan anlatmıştım :)
Her neyse bu çizmeye öyle bayıldım ki dedim ben bir bordo kombinleri anlatayım size.. Bu tarz çok uzun cizmleri özellikle özel bir günde etekle kombinlemeniz.. Aslında Jean veya siyah dar tayt ile de harika oluyor ama dediğim gibi cok fazla uzun ise ve boyunuz da 1.70 civarındaysa etekle bacak boyunuzu uzatabilirsiniz.


Bordo çizme tercih etmeyenler içinse kazaklar bence şık kombinler yapmak için güzel parçalar diye düşünüyorum. özellikle tercihim kısa kazaklar olurken içine giyeceğiniz beyaz bir gömlek ile yine şık bir bayan olabilirsiniz.


Ve Son olarakda en şık parçalar olan kaşe kabanlar,, Kışın vazgeçilmezi kaşe kabanları da ister pantolon ile ister etek ile cok sık kombinleyebilirsiniz. Yine bu kabanlarda da seçeceğiniz bordo bir renk sizi şıklık basamağında bir adım daha yukarıya taşıyacaktır. Botlarla ,cizmelerle ,kazaklar ile hatta bir bere bir atkı,şal ile bordo rengi kullanmak günlük yaşantınıza bir küçük farklılık katabilir diye düşünüyorum..

Yazımı beğendiyseniz beni instagramdan da takip etmeyi lütfen unutmayın.. Sevgiyle kalın :)
































BENZER YAZILAR

0 Yorum