Diz Üstü Çizme Kombin Önerileri


Merhaba Galaxy Ailem ,
Bugün bir farklılık yaparak kendiminde cok severek kullandıgı hatta koleksiyon derecesinde hastalıklı olarak alışveriş yaptıgım diz üstü çizmelerden ve nasıl kombinleyebiliriz bunlardan bahsedecegim :) Merak ediyorsanız yazının devamına gelin :

Kışın vazgecilmesş olan cizmeler bence herkesin dolabında yerini almıştır . Seveni kadar sevmeyenlerinin de oldugu bu güzellikleri sevenler tarafındayım instagramdan takip edenler bilir .

Aslında herkesin savundugu cizme etekli giyilir algısını biraz kırmak icin yazıyorum sizlere,savunuldugunun aksine bence pantolon ve taytlar ile de cok sık kombin yapmak mümkün..

100 Tl'den başlayan bütcenize göre 1000 TL ye kadar cıkan ceşitli markaların cesitli cizmelerini bulmanız mümkün. Aslında çok marka olmasına takılmıyorsanız cok güzel ayakkabıcılarda da bilindik markaların dısında bu cizmelerden zevkinize göre alabilirsiniz.



Bir kaç görseli fikir olması açısından asagıya bırakacagım. Benim tercigim salas kazaklarla ,hırkalarla giymek aslında.. Süetten Deriye , Kırmızıdan Yeşile harika secimler ve kombinler yapabilirsiniz kolaylıkla.. Hatta bence cogu ayakkabıya göre daha kolay kombinlenebilir parçalardır. 

Özel bir günde mini bir etek gömlek çizme kombininizi spor bir günde kazak,jean ,cizme olarak değiştirebilirsiniz .. Size bir kaç fikir olması icin kombin önerilerini ekliyorum :) 



Yazımı beğendiyseniz beni instagramdan da takip etmeyi lütfen unutmayın.. Sevgiyle kalın :)

BENZER YAZILAR

1 Yorum