Golden Rose Likit Mat Ruj İncelemesi

Merhaba Galaxy Ailem ,
Bugün sizlerle kısa bir yazıyla Golden Rose markasının likit rujlarından bahsedelim istiyorum. Merak ediyor veya kullanıyorsanız yazının devamında bekliyorum sizi :)
Golden Rose markasının çoğu ürününü sevdigimi instagramdan gelenler biliyorlardır . Bu likit rujlarını da yaklasık 5-6 cok severek kullandım hatta bitirdim . Kışın özellikle parlak rujları cok fazla tercih edemiyorum. O yüzden bir mat rujun benim dudaklarımı kurutmadan gün boyunca benimle kalması çok önemli..

Benim elimdekilerin numaralarını maalesef silinmiş hatırlayamıyorum ama bir Bim market indiriminden benimle dönenler arasındaydı. Oldukca fazla çeşidinin olmasıyla birlikte her tercihe hitap edebilecegini düşünüyorum.

Gelelim kullanımlarına ; mutlaka bence ruj kullanmadan önce kışın özellikle nemlendirici uygulayın dudaklarınıza , bu catlama ve pul pul dökülmeyi engellecektir.

Golden rose likit mat rujları ise iyi bir nemlendirme sonrasında asla sizi yarı yolda bırakmıyolar. her indirimde yedekledigim 11 numara benim için kışın vazgecilmezi.. Sizinde eger böylesine bayıldıgınız bir numarası var ise lütfen benimle paylasın denemeyi çok isterim :) 

Yazımı beğendiyseniz beni instagramdan da takip etmeyi lütfen unutmayın.. Sevgiyle kalın :)

BENZER YAZILAR

1 Yorum

  1. bu iki renk ilk ve son aldıklarım GR mat rujlardan hala da kullanırım...

    YanıtlaSil