Loreal Mucizevi Yağ İncelemesi

Merhaba Galaxy Ailem , 
Kış geldi ve size Loreal Mucizevi Yağ incelemesinden bahsetmek istiyorum. Merak edenler ve kullananlar var ise yazının devamında sizi bekliyorum ..
                    
Kışın cildimiz yaz aylarına göre daha cok kuruma eğilimi gösterir. Bu yüzden de bazı nemlendiriciler cildi nemlendirme konusunda çok eksik kalarak ciltte olumsuz görüntüler oluşturabilirler. Bu görüntülerin önüne geçmek için önerim Loreal Mucizevi Yağ – Yüz bakım yağı olarak geçse de kullanım alanı olarak çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Benim kullanım yöntemim ise kesinlikle makyaj süngerime birkaç damla damlatarak makyajıma son dokunuşu yapmak .. En sevdiğim özelliği kışın kuruyan ciltteki kuru ve döküntülü görüntüyü birkaç dokunuşla gideriyor olmasıdır.






Damlalıklı bir şişesi olması ise size fazlasıyla pratik bir kullanım sunuyor. Fondoten sonrasında makyaj süngerinize birkaç damla damlatarak , yüzünüzde aydınlık görünmesini istediğiniz yerlerin üzerinden geçmeniz ve üzerine aydınlatıcı uygulaması yapmanız hem kuru kuru görüntüyü alacaktır hem de aydınlatıcınızın cildinizle daha güzel bütünleşmesini ve doğal olarak saatlerce kalmasını sağlar.Bunun yanında kuruyan saç uçlarınız dahil , Yüzün istediğiniz bölgesinde ister gece ister gündüz isterseniz makyaj öncesi baz ve nemlendirici olarak kullanabilirsiniz.


Kullandıgım diğer uygulama alanları ;

💎Süngerimi nemlendiren ıslak bitiş sağlayan
💎Makyaj öncesine nemlendirici
💎Makyaja hazırlık Baz. .
💎Ciltteki renk eşitsizlikleri. .
💎Krem formlu ürünleri eski yapısına dönüştürme. . .
💎Aydınlatıcı altı icin sabitleme. . .
💎Bazen saç uclarım icin bile kullandım cok cok memnunum😌..

Diğer yazılarda görüşmek Üzere :) 





BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. ben de kışın kullanmayı seviyorum bu yağı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle en güzel kışın sonuç veriyor bencede yazında saç uçlarında :)

      Sil