Farmasi Ürün İnceleme -1-


Merhaba Galaxy Ailem ;
Farmasinin yeni ambalajları ile çıkan yeni serisiyle tanıştınız mı ? bir kaç ay kadar önce işinde çok
 uzman Farmasicim Pınar Hanım Sayesinde tanışmıştım ve ambalajları kadar yenilenen formülasyonları ile de bende nasıl bir etki uyandırdı sizinle paylaşmak istiyorum. Merak ediyorsanız yazının devamında buluşalım :)


Öncelikle söylemek istiyorum ki Türk Malı olarak çok sevdiğim bir marka oldu Farmasi... İçeriğinin diğer markalardan çok daha doğal olması , cildimde hassasiyete sebebiyet vermemesi , performanslarının yüksek oluşu gibi onlarca neden sıralabilirim sizlere .. Ortalama olarak orta fiyatlı ürün kategorisinde gösterebilecegim bu markaya üye oldugunuzda yaklasık %40 indirimli olarak sahip de olabilirsiniz ..


Gelelim yeni ürünlerden neler eklenmiş. Öncelikle karton şeklinde olan kontur kiti ambalajıda tasarımı da daha şık ve kullanıslı hale getirilmiş içine de pudra renkleri yerleştirilmiş olarak karsımıza cıkıyor. Ürünlerin hepsinin detaylı anlatımlarını sonraki yazılarımda sizinle paylasacagım ama suan genel bir görüntü olarak inceleyelim :) 

Ve aşağıda fotoğraflarını eklediğim iki yeni far paleti eklenmiş seriye öncekileride kullanan biri olarak söyleyebilirim ki farmasi far konusunda gerçekten diğer ürünlerinde olduğu kadar ck başarılı işler çıkarıyor. Ayrıca bu yeni renkleri de çok sevmiştim .) 


Son olarak da önerebileceğim ürünler arasında Farmasi True Color rujlar geliyor hepsi birbirinden güzek ve renkleri kendi zevkinize göre seçebilirsiniz. Yapılarını sürümleri ve kalıcıkları gerçekten uygun fiyatlı güzel ürünler kategorisinde en üstlerde geliyor benim için. Swatchlarını ve ürünlerin bireysel incelemelerini sonraki yazılarımda bulabilirsiniz :)

Umarım yazımı begenir ve beni instagram hesabımdan da takip ederseniz indirim önerilerini ve seçtigim her ürünü ordan da takip edebilirsiniz. Sevgiyle kalın :) 


BENZER YAZILAR

2 Yorum