Siyah Abiye Modelleri


Merhaba Galaxy Ailem ,

Bugün benim hemen hemen her özel günde tercih ettiğim siyah abiye modelleri inceleyelim istiyorum. Her ne kadar diğer renkleri seviyor olsam da kesin elim de gözümde hep siyaha gidiyor ve sonuç olarak siyah asil elbiseleri tercih ediyorum. Gelin birlikte inceleyelim :) 
Gecenin asil rengi olan siyah rengini benim gibi sevenlerdenseniz bu yazımı beğeneceginizi umuyorum. Tek bir dekolteye sahip uzun siyah ve vücudu saran elbiseleri kücük bir canta ve yıldız aksesuarlarla çok şık ve gözlerin sizde oldugu bir kombine dönüştürmeniz mümkün.. Aslında benim için de joker parçalar oluyor cok kurtarıcı elbiseler oldugunu düşünüyorum..



Kollarının tül ve ten rengi detaylarla şekillendiği ve tek bir yırtmacla harikala yaratan modeller en sevdiklerim olsa da gözüm kesin balık elbiselere de gidiyor. Ve ayakkabı olarak patlama yapabileceginiz tercihlerinizde daha sade siyah modeller tercih ederek ayakkabıda gri,gold,siyah veya tek bant yada serit bantlı civi topuklar  ile çok şık kombinler oluşturabilirsiniz.


Bazense yine incecik zarif modeller ve bir stiletto ile harikalar yaratmanız mümkün . Bu modelleri tercih etmeniz ise dar olan omuzlarınızı geniş gösterecek ve bel tasarımıyla hayalinizdeki bir vücut görüntüsüne ulasabilirsiniz.


Farklı modelleri ve tulum tasarımlarını sizin için ekledim belki sizde benim gibi fikir einebilir ve seversiniz. Umarım yazımı begenir ve beni instagram hesabımdan da takip ederseniz indirim önerilerini ve seçtigim her ürünü ordan da takip edebilirsiniz. Sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

0 Yorum