Yılbaşı Alışverişim-1


Merhaba Galaxy Ailem ,
İnstagramdan takip ediyorsanız beni biliyorsunuzdur ama bazı son aldığım ürünleri orda da henüz göstermeden yazılaını yazmak istedim çünkü yazı yazmayı çok özledim:) Yazı çok uzun olmasın ve ürünleri daha detaylı sizlere göstermek istediğim için ikinci bölümünüde okumanızı isterim :)  İsterseniz yılbaşı indiriminden neler aldım ? Favorilerim var mı içinde fiyatlar ne durumda ? Yazının devamında bulabilirsiniz :) 



İlk olarak Cecile markasına ait bu highlighter ile başlayalım. Biliyorsunuz ki Gratis'lere gelen yeni marka Cecile markası ve yıllardır cogu ürününü cok severek takip ettiğim markayı Gratis'e geldiğini görünce cok mutlu oldum. Ürünlerin içerisinden en merak ettiğim ise bu highlighter oldu. 4 renkten oluşan gold yansımalı bu aydınlatıcıyı ister far isterseniz de karıştırarak aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Fiyatı 20 TL Civarındaydı :) 


Revolution markasına ait olan bu 3'lü kontur kitini ise merakımdan ve tamamen seyahatlerde cok kullanışlı olmasından dolayı almak istedim bu da ciddi bir indirimdeydi ve sadece 20 T'ydi..


Sleek markasına ait yine bu highlighter ise yaklaşık 30 civarındaydı ve geçen sene yılbaşı koleksiyonu olarak bu aydınlatıcılar üretilmişti . Çok aramıştım ama o zamanlarda bulamamıştım simdi ise cok mutluyum bulduğum için açık halini aşağıda görebilirsiniz.


Detaylı açıklamasını sonraki yazılarımda bulabilirsiniz :) 


Max factor ailesine ait bu fondöten ise aklımda yokken denemek için aldıgım bir ürün oldu . Yaklasık 40 civarı bir fiyatı vardı ve kapatıcılık kalıcılık konusunda suan cok iyi anlaştık :) 


Canım Sleek markasına ait bu illüminator ise zaten bir favorimdi ve Sleek markasının ülkemiden gideceğini duyduğum an son kalanı alarak yedeklemiş bulundum. Hem baz görevi görürken hemde cok güzel bir aydınlatıcı bulursanız kaçırmayın derim fiyatı 32 Civarındaydı :) 



Ve son olarak çok sevdiğim Essence Extreme Maskara ve denemek için Maybeline Big shot Maskarayı aldım . Essence 20 TL- Big shot ise 23 TL civarındaydı..


Fırça yapılarını görmeniz ve fikir olması açısından ekliyorum :) Yine sorularınız olursa lütfen yorum olarak bırakın cevaplamaktan mutlu olurum :) 



Yılbası Alışverişimin 2. yazısında görüşmek üzere :) 
Yazımı beğendiyseniz beni instagramdan da takip etmeyi lütfen unutmayın.. Sevgiyle kalın :)

BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Bazı kuru ciltler kuklana bilirmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sleek ılluminatoru soruyorsunuz sanırım :) Altını nemlendiriciyle nemlendirirseniz her cilt tipi kullanabilir baz görevinden cok içten cilde bir ışıltı kazandırıyor yani sim sim görüntü degil canlılık parlaklık♥️

      Sil
  2. max factor fondöten ilgimi çekiyor.. healthy harmony ile iyi anlaşmıştık bunu da denemek istiyorum.. sleek'in gitmesine ise üzüldüm.. güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Max factor fondöten gerçekten hem kapatıcı hem cok doğal cok kuru mat yapıda değil öneririm :) Sleek gitmesine bende cok üzülüyorum stoklayabildiklerimi suan stokladım :)

      Sil