Yılbaşı Alışverişim -2

Merhaba Galaxy Ailem ,
Yılbaşı alışverişimin 2. bölümünü merak ediyorsanız hosgeldiniz. İkinci bölüm için yazının devamında buluşalım :)


İlk olarak Eveshop'tan bu Nascita markasına ait 208 numaralı fırçasını aldım bunun fiyatı 23 civarındaydı ve krem ürünleriniz var ise uygulamak için mükemmel bir fırça. Bu fırça ile aydınlatıcınızı cok rahat uygulayabilirsiniz. Ayrıca ben kapatıcı olarak da uygulama yaptım ve üzerinden süngerle geçtiğiniz takdirde güzel bir sonuç verebilecek bir fırça..



Ve alışverişin yıldız parçası bu ürün 6.90 TL 'ye tesadüfen Watsons mağazasından aldığım hatta performasını cok beğendiğim Revolution paleti hala bulursanız kaçırmayın derim tekli far fiyatına bu palet gerçekten şahane bir ürün..


Bir aydınlatıcı delisi olduğumu biliyorsunuz diye tahmin ederek bu paleti indirimde 45 TL'ye bulmanın mutluluğunu yasıyorum. Revolution pro glow aydınlatıcı paleti 8 renkten ve hatta doğal renklerden oluşan sahane bir palet bakmanızı öneririm .


Alışverişin son detayı ise bu fırça kurutucu aparat oldu 15 TL'ye Eveshop mağazalarından bulabilirsiniz . Çok pratik ve kullanışlı her deliğine fırçaları rahatça koyabilir ve kuruması için sağlıklı bir zemin oluşturabilirsiniz.



Yazımı Begendiyseniz beni instagram takip etmeyi unutmayın :) 





BENZER YAZILAR

0 Yorum