2018 Son Bitenler #2


Merhaba Galaxy Ailem ,
Hızlı bir bitenler yazısı ile geldim size.. Biraz ürünler biriktiği için geç kalmış bir yazı oldu arasında merak ettiğiniz ürünler var ise yazının devamında bekliyor olacağım sizleri :) Şimdiden iyi okumalar ..


İlk ürünüm yaklaşık 6.sını bitirdiğim ve cok severek kullandığım favorilerimden Diadermine nemlendiri krem .. Günlük nemlendirmesi, makyaj altı nemlendirmesi acısından severek kullanıyorum yedeğimde 2 adet stok ürün bulunduğundan dolayı da içtenlikle önerebilirim :) Ben normal ve karma ciltler için olanını kullanıyorum bir de sanırım kuru ciltler olan için var.. 


Avon'a ait bu duş jelleri hem cok ekonomik oluyor hemde cok bereketli asla kolay kolay bitmeyen dev bir ürün ve bu sanırım 2. şişesiydi severek bitirilenlerden kendisi Lavanta kokusunu severek kullandım :)


Kepeklenme saç derisinde dökülme , cansızlaşma hatta kırılma var ise kesinlikle bu şampuan benim favorim 10 şişe olmuştur ve hala stogumda hep bulunduruyorum çünkü ne zaman değiştirsem 2 yıkamadan sonra bu şampuana dönme ihtiyacı istiyorum o yüzden bu şampuan favorilerimdendir.


Benri Aseton ise hem bereketli hem yine ekonomik bir ürün ,içerisindeki parfüm aseton aseton kokmadığı için dikkatimi çekmişti sonrasında ise severek kullandığım bir ürün oldu .2. şişesiydi bu ve tırnaklarımdaki sararmayı bile giderdiğini gözlemledim ayrıca siyah oje kullanmayı cok seviyorsanız bu asetonu da seveceğinizden eminim :) 


Mojito  kozmetiğe ait paket içerisinden çıkan bu sac acısı mavi fön suyu ise hem kokusu olarak hem performansı olarak cok begendigim bir ürün oldu. Yine kocaman bir ürün olmasından dolayı tercih edebileceğim ve severek bitirdiğim ürünlerden kendisi..


Maybelline Affınıtone Fondoten ise üniversite yıllarımdan beri kullandığım 3. tüp fondötenimdir. ara ara değişikliğe de gitsem kesin geri dönüş yapıyor. hafif ışıltı ve doğal görüntüyü sevenlerdenseniz bu fondotenii deneyebilirsiniz. Karma ciltlerin kullanabileceğini düşünüyorum çünkü kuru*karma ciltli biri olarak çok seviyorum öneririm uygun fiyatlı yüksek performanslı bir ürün ..


Loreal elseve ürünlerinin saç konusunda ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz sanırım bu üründe onlardan birisi saç kırıklarına iyi geldiğini bilemiyorum ama duşta gerçekten hayat kurtarıcı ve saçlarınızı yumuşacık yapan bir bakım ürünü şampuanıyla kullanmanızı öneririm henüz şampuanını bitiremedim ama :) 



Morfose çift fazlı saç spreyi ise yine mavisini ,yeşilini ve son olarak bu Keratin serisinden morunu bitirdim en cok bunun kokusunu beğendiğimi söyleyebilirim her sıktığınızda hem yumuşacık saclar hem de miss gibi bir koku sizinle günü tamamlıyor..


Bunu ne kadar cok sevdiğimi ise tekrar yazmayacağım ama siz önceki gönderilerimden de okuyabilirsiniz yaklaşık 6. şişe ve 7.ye geçildi 1 tane de pembesini bitirdim ama onu bunun kadar sevmedim :)


Bir seyahat için mecbur kalıp küçük boy köpük almıştım Rossmanlarda bulabilirsiniz ben ehhh işte sevdim kısmındayım yani cok daha iyilerini kullandığım için tekrar bu ürüne şans vermem sanırım :) 


The pink ellys markasına ait bu kapatıcı da yine favorilerimden ve göz altlarınızda grileşmeye neden olmayan sabitlediğinizde sizi gün boyu götüren ve hatta cok cok cok uygun fiyatlı bir ürün kendisi o yüzden bu da 2. biten ürünümdü :) 

Yani kısa kısa 2018 yılından kalan ve bitenler yazısı bu sekildeydi ürünler hakkında farklı sorularınız olursa lütfen aşağıya bırakın :)

BENZER YAZILAR

0 Yorum