Cecile Keçi Sütü Özlü Ürün İncelemeleri


Merhaba Galaxy Ailem , 
İnstagramdan çok fazla soru aldığım Cecile ürünlerini deneyimlerim sonucunda yazmaya başlıyorum :) Öncelikle bu şirin ürünleri gönderen Cecile markasına çok teşekkürler, kendim merak ederek aldığım ürünlerinin yanında bunları da tanıma fırsatım oldu ve yorumlarımı merak ediyorsanız yazının devamında sizi bekliyorum :) 
Gratis mağazalarında Cecile ürünleri geldiğinden beri elim sürekli o standa bir şekilde gidiyordu. Bir highlighterini denemek istedim ki kokusundan dolayı o kadar beğendim ki onu ayrıca başka bir yazımda yer vermek istedim . O yüzden markanın gönderdiği bu şirin paketi ilk olarak size yazmak istiyorum. Uygun fiyatlı olarak indirimde cok rahat alabileceğiniz ürünlerden paketimde yer alanlar , Far paleti , Kapatıcı ve Hacim veren maskara oldu . Markanın Keçi sütü özlü koleksiyonu içerisinde çok fazla ürün çeşitliliği olduğunu belirtmeden geçmek istemiyorum mutlaka Gratis'Lere uğrayın isterim :) Ayrıca inanılmaz güzel koktuğunu da söylemeden edemeyeceğim :)


Ürünlerden ilk denediğim bu far paleti oldu. İnanılmaz yumuşak asla tozutmayan ve yumuşacık pigmentli 3 renkten oluşan bu mini palet tam seyahatlik. Ürünlerin hiç birinde paraben bulunmaması ise ayrıca önem verdiğim ve sevindiğim bir durum oldu. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Aşağıya swathlarını bırakıyorum özellikle bu renkleri cok beğendim elimden her gün düşmeyen bir mini palet oldu. 


Paletin içerisinde bulunan ortadaki ışıltılı renk inanılmaz güzel bir göz pınarı kas altı ve göz ortası için aydınlatıcı far .. Ayrıca en alttaki renk ise her makyaja uygun bir geçiş tonu olarak kullanabilirsiniz. Bordodan bahsetmeme gerek yok görüyorsunuz üst üste uygulama yaparak ise gece makyajlarınızı bile oluşturabilirsiniz. Çok begendigim ilk ürün Far paleti oldu bu güzel koleksiyonda :)


Bir diğer ürün ise bu kapatıcı oldu. Kapatıcının üç rengi var ve bendeki orta açık rengi açıkçası bana bir tık koyu gelse de denediğim için yorumlarımı eklemek istiyorum. Oksitlenme yapmayan , göz altını kurutmayan ve aşırı aşırı çizgilere dolmayan güzel örtücü ve rahatsız etmeyen bir kapatıcı olmuş buna da şans verebilirsiniz :) 



Beni en çok şaşırtan ve heyecanlandıran ise bu hacim veren maskara oldu. Maskaranın uzunluk veren silikon yapıda olanı da var ama hacim versin isterseniz bunu öneririm. Tombk fırça yapısı sizi korkutmasın çünkü çok kolay bulaşma yapmadan uygulama sağlıyor ve istediğim hacmi vermesine hem şaşırdım hem sevindim. Ayrıca gün içinde topaklanma yapmadığı için de bu anlamda cok mutluyum :) 



Yakından görmek isterseniz fırça yapısı bu şekildeydi. Ürünleri genel olarak cok begendigim için allık ve fondötenini de denemek istiyorum . Onları da indirim zamanı aldığımda yine bir yazıda size anlatabilirim. Umarım yazımı beğenmişsinizdir beni instagramdan takip etmeyi unutmayın :)

BENZER YAZILAR

3 Yorum

  1. Merhaba Merveciğim, ben bloğuna üye olmak icin o bolumu bulamadim. Bana yardimci olabilir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım elbette sağ tarafta izle bölümü var veya android / ios da en altta izle kısmından aileme buradan da katılabilirsin :)

      Sil
  2. Kapaticinin numarası ne 1,2 veya 3

    YanıtlaSil