Aliexpress Fırça Alışverişi


Merhaba Galaxy Ailem ,
Gün içerisinde bu fırçaları instagram sayfamdan duyurmuştum ve gelen msjları sayamadım o yüzden buraya hemen eklemek istedim :) 
Nerden , nasıl ve ne kadara aldığımı merak ediyorsanız yazının devamında buluşabiliriz :) 
Öncelikle eger makyaja yeni başlıyorsanız bence cok yüksek fiyatlı fırçalarla başlamayın derim. Çünkü hem nerde nasıl kullanacağınızı bilmiyor olabilirsiniz hemde cok yüksek fiyatlı ürünler sahane kaliteli olacak diye bir şey yok diyerek nerdeyse cogu fırçamı aliexprestten aldığımı belirtmek istiyorum.
Bu göz fırça setini de yaklaşık 2 ay kadar önce Aliepress sayfasından almıştım. Bir yurt dışı sayfası olup bazı ürünleri ücretsiz sevkiyat oluyor bazılarınd da cüzi bir miktar ücret alınıyor zaten yazıyor sayfada gireceginz bölümlerde. Eger bunu uzun uzun anlatmamı isterseniz lütfen aşağıya yorum bırakın :) 


Fırçalar ilk geldiğinde kokusuz ve gayet yumuş yumuştu henüz yıkamadım ama yarın yıkayarak denemeye başlayacağım instagram sayfamdan detaylarını ara ara size haber veririm. 12 Adet fırçanın tamamını 18 TL olarak ve kargo ücretsiz almıştım. Bence gayet hızlı geldi çünkü bazen sans eseri gelmeyenlerde olabiliyor. 


Öncelikle fırçaların tasarımı cok hos tutuşları cok kullanışlı o anlamda cok sevdim. Ve her fırçanın kullanım alanı üzerinde yazıyor yani bilmediğiniz fırçaları youtube videolarından vs öğrenebilirsiniz ilk başlangıç olarak cok iyi olabilir ki ileri seviyedeyseni bile içinde hepsini kullanabilecedginiz cok yönlü olanak sunuyor size. 

Magaza detaylarını siziin için aşağıda ekliyorum. Magaza ismini aratarak ve hatta yorumlarını okuyarak sipariş verebilirsiniz. Yine sorularınız olursa lütfen aşağıya yorum olarak bırakın :) 



Eğer direkt olarak siteye ve magazaya tıklayarak sipariş vermek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz .

Yazımı beğendiyseniz instagram hesabımdan beni takip etmeyi ve bloğumu izle kısmına tıklamayı unutmayın . Sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

6 Yorum

  1. genel olarak ben de aliexpressden aldığım fırçalardan memnunum..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Merveciğim . Bende link açılmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim belki tlf ile alakalıdır normalde alanlar oldu ama

      Sil
  3. Peki güvenlimi normal kredi kartı ilemi alıyor sunuz vergi var mı

    YanıtlaSil
  4. Ben garantiye almak için sanal kart olusturdum kredi kartım üzerinden o şekilde alıyorım bunlarda vergi ödemedim neye göre vergilendirme yapılıyor o konuda da bilgim yok :)

    YanıtlaSil