Sephora İndirim Alışverişi


Merhaba Galaxy Ailem,
Bugün sizlere henüz instagram da bile paylaşmadığım Sephora indiriminden neler aldığımı göstermek istiyorum. Hem biraz deneyerek ürünler hakkında görüşlerimi de eklemiş olurum diye biraz bekletilmiş bir yazı oldu bu anlamda sizi yazının devamında bekliyorum:) 


Yılbası indirimi olark geçse de ürünleri yılbaşı sonrasında aldım ve inanılmaz uygun fiyatlı ürünler diyebilirim. Hem bu yazı birazda Sephora denildiğinde gözünü korkutan takipçilerim için yazmış olmak istedim. Çünkü sadece yüksek fiyatlı ürünlerin satılmadığının özellikle altını çizmek istiyorum. 

Gelelim neler aldığıma ? Yılbası koleksiyonunun görüntüleri öyle cezbetti ki beni kendimi iki kez ayrı ayrı sipariş verirken buldum :) Laf aramzda siz siz olun iki kez kargo ödemeyin 5 dk bekleyebilseydim boşu boşuna cift sipariş vermemiş olacaktım:))  İlk ürün bu far ve göz kaleminin bir arada bulunduğu yıldızlı asa tasarımıyla olusmus sahane set :) Bu ürünlerin fiyatı ikisi set halinde 19.90 TL 'ye aldım. Siyah göz kalemi inanılmaz yumuşak ve sahane simsiyah , far ise metalik ve şampanya renginde cok tatlı bir renk :) 


İkinci ürün olarak anlatacağım ve ikinci siparişim olan ürün ise bu Yüz paleti .. İçerisinde 4 ürün var ve bunlardan ikisi aydınlatıcı , bir tanesi kontur , bir tanesi de şahane bir allık :) Allıgı ayrıca beğendim çünkü Nars- Orgazm allığına muadil olarak gösteriliyor. Kocaman bir palet ve bu anlamda cok kullanslı Yumusak ve tozutma yapmıyor aydınlatıcılar ise cok doğal :) 


Dış ambalajının güzelliğini bırakarak içini de göstermiş olayım daha sonraki yazılarımda Swatchlarıyla gelecek merak etmeyin bunun fiyatı da 50 TL idi :) 


Bir diğer aldığım ürün ise bu simli ambalaja sahip göz farı paleti .. Bu paletinde itiraf ediyorum ki ambalajından dolayı sepete eklemiş bulundum . Renkler günlük olmakla birlikte doğal tonları seviyorsanız tozutması hiç olmayan ve pigmentasyonu kalıcıgılı yüksek bir paletti.


İçerisinde 3 adet sedefli far , 5 adet de normal mat far bulunuyor. İster göz kapağınızı sabitleyin isterseniz geçiş rengi kullanın veya dış köşelerine koyu renklerle gölge yaparak smokey görüntü oluşturun. Kesinlikle 30 TL'YE alınabilecek şahane bir paletti kaçıramazdım :) 


Son ürünüm ise bu yıldızlı tasarıma sahip lip balm , bence yıldız ürün de bu olsa gerek çünkü bunun fiyatı sadece 9.90 TL'ydi. İnanılmaz güzel bir kokusu var ve gerçekten dudaklarınızı yumuşacık yapıyor . 


İndirim alışverişim benim bu şekildeydi. Yazımı beğendiyseniz eger beni instagram hesabımdan takip etmeyi unutmayın sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. palette gözüm var ama o kadar minicik ki almadım artık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evett çok minikti bende artık koleksiyon olsun tam olsun diyerek aldım :)

      Sil