Likit Aydınlatıcılar İncelemesi


Merhaba Galaxy Ailem ,
Uzun süredir hem yoğunluğumdan dolayı hem de sağlık problemleri yazıları engelledi ama hemen geri döndüm :) Kadınlar günü indirimleri de başlamışken size hepsi uygun fiyatlı bir kaç aydınlatıcı önerisiyle geldim. Hadi yazının devamında buluşalım..
İnstagramdan takip edenler bilirler ki asla karşı koyamadığım ilk ürün far paletleri , ikinci ürün ise bu güzel ürünler yani aydınlatıcılar... Elimde toz ve likit formda cok fazla aydınlatıcı olmasına rağmen yazın gelmesiyle daha kremsi ve ıslak gösteren ürünleri istemsizce yaklaşım gösteriyorum. Sizde benim gibi highlighter aşığı iseniz öncelikle ürünlerin isimleriyle başlayalım sonra nerelerde nasıl kullandığım ve Swatchlarla devam edelim..

Ürünlere gelecek olursak soldan sağa sırasıyla ;
-Revolution Likit Highlighter 
-Sleek Barekissed Illuminator
-Revlon Likit Illuminator
-Loreal Glow Mon Amour 
-Pastel Moon Light
-Maybelline Master Strobing Likit Highlighter

Bu ürünlerin tamamını fondöten veya nemlendiricinize rahatlıkla karıştırabilirsiniz. Ürünlerin hiç biri fondötenin yapısını bozmamakla birlikte üstüne kullandığınız da ise fondöteninizi yerinden kaldırmıyor. Bu anlamda likitler benc can kurtaran ürünler. Bazıları fazlasıyla Sıvı formda yapıya sahipken bazıları da aşağıdaki fotoğraftan görebilirsiniz bir tık daha koyu ürünler..



Sadece bu ürünleri ince bir tabaka halinde uyguladığımda görüntüler bu sekilde.. Islak bir sünger ile üzerinden geçebilir hatta elinizle bile cok rahat dağıtma yapabilirsiniz. Bazen ben fondöten fırçamla bile üzerinden geçiyorum çünkü makyajı kuralı yoktur :) 


İsimlerini sırasıyla Swatchların altında bulabilirsiniz. Umarım indirim döneminde size de faydalı olacaktır. İçlerinden en sevdiğimi soracak olursanız sırasıyla LOREAL, SLEEK ,MAYBELLINE.. Pastel'in yeri ise bende cok ayrı ilk ve seyahat aydınlatıcım olur kendisi :) Beni instagramdan takip etmeyi unutmayın ve sorularınız olursa lütfen yorum olarak bırakın. Hatta neyi merak ediyorsanız o konuları da yazın ki bana da ilham olsun:) Sevgiyle kalın :) 







BENZER YAZILAR

1 Yorum

  1. o kadar çok likit aydınlatıcı aldım ki son zamanlarda eskiden de hiç sevmezdim bir de :-))))

    YanıtlaSil