Avon Mark Prism Ruj İncelemesi


Merhaba Galaxy Ailem,
Yakın zamanda Avon Beauty Club ailesinden şahane bir sürpriz paket almıştım. Yepyenş bir inci ışıltısından ilham alınan harika rujlar çıkarmışlardı. Ve sonunda hepsini inceledgim yazım sizinle :) Devamında buluşalım :)


Öncelikle rujların tasarımlarına yine bayıldım. Avon bu konuda her gün kendini yeniliyor ve çok şık ambalajlarla karsımıza çıkıyor. Görselliklerini çok beğendim. Ayrıca biliyorsunuz ki böyle şık sunumları hem kullanmayı hem fotoğraflamayı çok seviyorum. Rujlar genel olarak klasik tasarımların yanında mor renkli ve kilit sistemli kapaklarıyla çok pratik ve kullanışlı bir makyaj deneyimi sunuyor. Renklere ise tam anlamıyla bayıldım. İnciden ilham alınan bu seri de herkesin tercih edebileceği 8 ayrı renk var ve bazıları iddaalı iken bazıları da günlük yaşama uyum sağlayan tonlar. Sizin için aşağıda Swatchlarını isimleriyle ekledim..


Rujlardan benim favorilerim kesinlikle nüde olan ışıltılı tonlar hem dudağı daha dolgun gösterirken hem de cok fresh bir görüntü veriyor. Dagılımları , pigmentasyonları genel anlamda şahaneler . Yaza da çok yakışan bu tonlar içerisinde en favori renklerim ; Delying Gravity ve Orbital Lust :) Sizin favorileriniz neler benimle paylaşmayı unutmayın :) 

Yazımı beğendiyseniz instagramdan beni takip etmeyi ve yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın :) 

BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. bahar ve yaz aylarında çok severek kullanacağım bu rujları :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi bende sabırsızlıkla yazı bekliyorum :)

      Sil
  2. Ben bu rujların morunu çok sevmiştim :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Moru da şahane bir ton kuzum bulunmayan sana da çok yakışır eminim :)

      Sil