Bee Beauty Makyaj Ürün İncelemesi


Merhaba Galaxy Ailesi, 
Sizlere bugün uygun fiyatlı bir marka olarak hayatımıza yakın zamanda giriş ypan Bee Beauty Ürünlerinin Far paleti , Allık ve Highlighter'inden söz etmek istiyorum. Performansları ve kalıcılıkları için yazının devamına buluşalım :) 


Öncelikle capcanlı renklerden oluşan benim için sonbahar paleti olarak benimsediğim ama yaz için de kırmızılar sarılarla harika makyajlara imza atan far paleti.. Far paleti 6 adet mat yapıda fardan oluşuyor ve bunlar orta pigmentasyona sahip kolay dağılan farlar,yani bam bam dağıtmakta zorlanmıyorsunuz ve rahatlıkla yavaş yavaş pigmentasyonlarını arttırabilirsiniz. 

Aşağıya sizin için Swatchlarını ekliyorum .


Far paleti indirimlerde yaklaşık 11 TL'ye kadar düşüyor ve bu palete göre oldukça iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum.


Gelelim allığına , 
Allık sanırım ki tek renkten oluşuyor yani ben mağazada başka bir ton göremedim. Uygulama yaparken ise ben pofidik bir kalın fırçayla çok hafif olarak alıp dağıtıyorum. Bu şekilde daha doğal bir bitiş elde ediyorum. Pşgmentasyonu yüksek ve kalıcılık konusunda da benim için sınıfı geçmiş durumda :) 

Markanın diğer ürünü ise aydınlatıcısı , 
Yapı olarak toz ve kuru bir yapıda bence, doğal durduğunu söyleyemicem çünkü baya kalın bir ürün gibi geldi bana günlük hayatımda bazen elim gidiyor ama kalıcılık konusunda bu da ciddi anlamda başarılı eger kendini belli eden highlighterları seviyorsanız buna bakabilirsiniz. Allık ve aydınlatıcı yaklaşık 8 TL'ye kadar düşüyor indirim zamanı ..



Aşağıya sizin için Swatchlarını ekliyorum benimle yorumlarda düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum. 





Beni aktif olarak kullandığım instagram ve facebook sayfamdan takip etmeyi unutmayın beğenilerinizi bekliyor olacağım orada ürünleri daha erken yorumluyorum ve indirim haberlerini sizinle paylaşıyorum :) Buradan Takip edebilirsiniz :) Sevgiyle Kalın :)

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. aydınlatıcıyı almıştım çok şeker diğerlerini almadım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence denemelisin seveceğinden eminim ben :)

      Sil