Catrice Markası İnceleme/ Neler Aldım ?


Merhaba Galaxy Ailem ,
Biliyorsunuz ki bir Alman markası olan Catrice markası artık ülkemizden gidiyor. Nedeni ise çok fazla talep görmemesi.. İçerik olarak çok sevdiğim bu markanın gidişine gerçekten üzüldüm ve ürünleri suan 4.99/5.99/9.99/14.99 TL .. O yüzden ben bulabildiklerimi ve özenle seçtiğim ürünleri kısaca göstermek istiyorum size .. Yazının devamında bekliyorum :) 


İlk olarak 14.99 TL olan bu paleti aldım. Tamamen ışıltılı renklerden oluşan paletin pigmentasyonu şa-ha-ne ! Koleksiyonumda olmasını istedim:) 


Sonra bir Pr olarak gelen bu allığın farklı versiyonu olduğunu için bunu da attım sepete ki öncekini de çok severek kullanıyorum. O yüzden koleksiyonumda kalmasını istediğim diğer ürün oldu 9.99 TL bunun fiyatı bence gayet uygundu :) 


GO WIN CHEER !


Catrice Serum Prımer / Galactic Highlighter Drops


Neden aldığımı anlatmaya gerek yok sanırım bunlar da 14.99 TL :) Işıltılı her ürüne olan hayranlığımdan dolayı bunları bulunca kaçırmak istemedim. Serum bana koyu gelsede yazın vücut makyajımda kullanılabilir bir ürün olduğunu düşünüyorum. Hıghlıghter ise holografik yansımalıymış eve gelince farkettim :) 

En uygun ürün ise ojelerdi ve tek bunu bulabildim. Fiyatı 2.99 TL en yakın zamanda gösteririm size duruşunu :) 


Ve son olarak da Waterproof bir maskara bunun da fiyatı 14.99 TL ydi sanırım. Kıl yapısını çok beğendiğim için attım sepete ne de olsa silikon severiz :) 


Umarım fikir olur sizin için de :) Sevgiyle kalın :) 


BENZER YAZILAR

0 Yorum