Essence Ve Catrice Ürünleri İncelemesi


Merhaba Galaxy Ailem geçtiğimiz ay çok yoğun olduğu için yazılar biraz gecikti ama hemen geldim :) Şimdi sizinle bir süredir deneyimlediğim ürünleri konuşalım istiyorum. Ocak ayı içerisinde gelen bu şirin paket için Aristo ailesine teşekkür ederim . Hadi yazının devamında buluşalım :) 
Öncelikle böyle şirin paketleri çok seviyorum hep ne diyoruz sunum önemli :) İçeriginde ise daha önce denemediğim ürünler olduğu için sevindim . Yeni ürünler hakkında ilk izlenimleri ve okumasını cok seviyorum o yüzden sizde benim gibi iseniz daha sonra ürünlerin detaylı incelemelerini tek tek ekleyeceğim :) Gelelim şimdi içeriklere ;



Essence markasına ait bu köpük yapıdaki farlardan özellikle bu rengini çok beğendim ve hala şampanya rengini arıyorum. Yapı olarak o kadar değişik ki.. Kremsi gibi ama köpük gibi inanılmaz pigmentli ve sür çık yapabileceğiniz günlük makyajınızı geceye taşıyabilecek şahane bir ürün kendisi .. 


Catrice markasına ait bu makyaj sabitleme spreyi ise bir süredir özellikle uzun süre dışarıda vakit geçireceğimde kullandığım bir ürün. Matlaştırma etkisini sevdim bunun yanında makyaj öncesinde de kullanabileceğiniz bu ürünü seyahatlerde de cok rahat yanınızda taşıyabilirsini.


Yine Catrice markasından bir highligter ile devam edelim. Bunu seyahatlerinizde yada makyaj çantanızda rahatça taşıyabilir ve küçük ama yüksek performanslı bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Far karıştırma fırçasıyla bile rahatça kullanabilirsiniz. Özellikle göz pınarlarınızda cok güzel durduğunu söyleyebilirim.


Henüz bir kaç kez denediğim bu maskaranın yorumlarını daha sonra sizinle paylaşacağım sürpriz olsun :) 


Ve üzerindeki yazılar silinmesin diye kıyamadığımız ürünlerden bir tanesi Catrice Allık :) Çooook güzelsin cok ama kıydım ve denedim sizin için. Eger henüz allıklarla yeni tanışıyor ve pigmentlerinden korkuyorsanız şiddetle öneririm hafif tatlı bir pembişlik veren bu allık bir süredir elimden günlük makyajımda düşmeyenlerden :) 
Aristo Ailesine bu güzel sunumları için ayrıca teşekkür ederim . Yakın zamanda tekli yorumlarını swatclarıyla ekliyor olacağım :) 
Yazımı beğendiyseniz instagram hesabımdan takip etmeyi ve ayrıca yorumlarınızı bırakmayı unutmayın :) Sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

6 Yorum

  1. her iki markayı da çok seviyorum ve çok da kullanıyorum :-) fixing sprey ilk alınacaklar listemde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok beğeniyorum denemelisin sende :))

      Sil
  2. ben en çok essence fara bayıldım. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim evet farı şahane diğer renkleri mutlaka almalıyım :)

      Sil
  3. Farın rengi efsane güzel :)! Bu arada bloğunu takibe aldım güzellğim :)!

    YanıtlaSil