Loreal Colorista Hair Makeup İncelemesi


Merhaba Galaxy Ailem ,
Bugün sizlerle 1 günlük saç makyajı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Doğal saç renginize dokunmadan, nasıl 1 günlük renkli boya deneyimi yaşayabiliriz yazının devamında sizinle :) 





Loreal Colorista 1 günlük saç deneyimlerimden bahsetmek istiyorum sizlere.. Saçlarınıza makyaj yapmak ister miydiniz? Tıpkı makyajınızı temizlemek gibi saçlarınızı yıkadığınızda akıp giden bir ürün bu mucize gibi bir şey.. İstediğim gibi saçlarıma istediğim rengi kullanıp akşamında yıkadığımda akıp gidiyor. Bu sayede hem saçlarımın doğal rengini bozmamış oluyorum hem de rahatça istediğim ruh halimde istediğim renklere kavuşuyorum. Sarı ve koyu renk saçlar için iki ayrı ürün bulunmakta ve bu iki ürünün de çok sayıda renk seçeneği bulunmaktadır. 

Ben öncelikle duştan çıktıktan sonra saçlarım ıslakken üründen az miktarda alarak saçlarıma uyguladım ve bunu istediğim renk koyuluğunu elde edene kadar devam ettirdim. Sonrasında henüz ıslakken tarayarak kuruttum bunu daha önce maşa yaparak denedim ve ondan da cok memnun kaldım ama isterseniz düz yada saçınızın doğal dalgasında kullanabilirsiniz.Özellikle yazın kurut çık yapmalık şahane bir ürün :) 


Sizler de saçımdaki uygulamamı merak ediyorsanız instagram da fotoğrafını bulabilirsiniz :)  Bahar yaklasırken ama havalar da bir iyi bir kötü giderken gri havalara sizinle nasıl meydan okuyabiliriz.Hava Soğuk ve kasvetli.İçimizin daralıp bunaldığı o anlarda bir renk ararız ya hani, bunu saç makyajında buldum:)
Yani ben Loreal Colorista Hair Makeup İle bir günlük saç rengimi 1 gün için değiştirdim ve bu kullandığım bereme dahi bulaşmadı. İşte bu saç makyajını bu yüzden çok seviyorum . Saçlarınıza bölüm bölüm de uygulayabilirsiniz ama ben daha iddaalı sevdigim icin tüm saçımı bu kez KIRMIZI yaptım . Ve akşam yıkadıgımda ise hiç bir zararı olmadan aktııı gittii Ürünleri öyle çok sevdim ki yakında mavisini denemek için sabırsızım . 
Uygulaması için beni instagram hesabımdan takip etmeyi unutmayın :) Sevgiyle Kalın :) 





BENZER YAZILAR

2 Yorum