Aliexpresten Yüzük Aldım !


Merhaba Galaxy Ailem , bugün sizlere Aliexpresten aldığım yüzük setlerini anlatmaya geldim. İnstagram'dan dm kutumun dolmasına neden olan bu yüzükleri hangi mağazadan ne kadara aldım merak ediyorsanız yazının devamında buluşalım :) 


Bir avuç mutluluk değil de ne ? Yüzükler en sevdiğim aksesuarların en basında geliyor her zaman. İnstagramdan sizinle paylaştığım abartısız yüzlerce yüzüğüm var ve cok seviyorum almaya da inatla devam ediyoruz.) Bu kez neler aldım birlikte bakalım:) Aliexpresten nasıl alışveriş yaptığımı merak ediyorsanız buraya tıklayarak diğer yazımı okuyabilirsiniz .


Öncelikle en begendigim setten başlayalım istiyorum. Bohem yüzüklere ayrı bir ilgim var ve tercihim bu taşlı yüzüklerden yana oldu. Yaklasık 8 TLye geldi hepsi ve inanılmaz kaliteliler :) Buradan bunların tanesini 8'e almanız olası o yüzden Aliex :) 


Duruşlarına bayıldığım detaylarını ekliyorum . Bazıları küçük bazıları ise büyük yüzüklerden oluşuyor. Eklem yüzüklerine de bayılıyorsanız benim gibi alabilirsiniz. Yaklasık 1.5 ay içerisinde kapımda buldum geln paketi ve vergi ödemedim şuan için :) 


Detaylar... 




Diğer yüzükleri ise yazıyı kısa tutmak amaçlı alt alta ekliyorum umarım sizinde işinize yarar :) 









Mağaza detaylarını ekliyorum sizin için sorunuz olursa yorum bırakabilirsiniz. Böyle bilgilerden ilk haberim olsun derseniz bloğu 'izle' kısmından takip edebilir ve instagramda da beni bulabilirsiniz :))

Sevgiyle kalın yorumlarda benimle fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın :)  










BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Bu yüzükleri son zamanlarda mı aldınoz? AliExpress te ürün başına 5, 5.5 tl gibi bi fiyat alıncağını duymustm sizde de oldu mu öle bişi bi bilginiz var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Evet 2 ay önce aldım ama dolarla dogru orantılı olarak fiyatlar sürekli artıyor 5 ₺ye de setler tabiki var ama bunlara göre kalitesiz yapıdalar :)

      Sil
  2. güle güle kullan güzelliğim sana da çok yakışıyor zaten:)!

    YanıtlaSil