Avon True Ultra Volume Maskara


Merhaba Galaxy Ailem,
Bugün sizinle son zamanlarda elimden düşmeyen bir maskara olan Avon True Ultra Volume yani Ezgi Mola'Nın tercihi bir maskarayı anlatmaya geldim ..
Hazırsanız yazının devamında buluşalım :) 



Tasarım olarak klasik Avon Maskaralarına benzer bir yapıda olduğunu görüyoruz.Bence çok asil bir tasarım :) Ezo Mola'nın anlatımıyla fazlasıyla hacim veren bu maskara beklentimin cok üzerinde bir performans sergiledi. Ben kıl fırçalar ile nadir anlaşabiliyorken , bu maskara da o istisnai durumlardan :) 


Fırçası ise göz kapaklarınız küçükse dikkatli uygulama yapmanız gereken tombik fırça şeklinde.. Kirpikleri birbirine yapıştırmadan uzatan ve beklentimi karşılayan istediğim yoğun kirpik görüntüsünü bana veren harika bir maskara suan tanıtım fiyatıyla ise indirimde bakabilirsiniz :) Umarım yazımı gec okumuyosunuzdur tabiki :) 


Eğer beklentiniz hacim ve yoğun siyah görüntüsü ise bu maskaraya şans verebilirsiniz. Henüz kurumadı ve yaklaşık 3 haftadır hergün kullanıyorum. O anlamda cok cabuk yapısı bozulan bir maskara değil ve ilk açtığınızda hafif ıslak yapısı kullandıkça kendine geliyor :)

Siz kullandınız mı bu maskarayı yorumlarınız neler benimle paylaşırsanız mutlu olurum :) 
Sevgiyle Kalın :) 

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Merve'cim, ben de çok severek kullanıyorum bu maskarayı geldiğinden beri. Ve fakat ambalajında da açıldıktan sonra 3 ay kullanılabilir ibaresi var ve 3 hafta ok; ama, 1 aydan sonra ciddi ciddi kurumaya başlıyor. O noktada içine 3-4 damla ılık çay damlatıp çalkalıyorum. Bu şekilde 3 ayımı tamamlamak üzereyim ve maskara da ömrünü tamamladı. Benim de çok sevdiğim ve yedeği de elimde olan, uygun fiyatıyla da bitirdikçe alacağım bir maskara oldu ^_^ güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy canım benimm bendeki henüz kurumadı ama kuruyanlara bende ya lens solusyonumdan ya da Loreal Mucizevi yağından damlatıyorum başaeılı sonuc veriyor :) Fiyat performans alakası gercekten cok güzel olmuş sende güzel günlerde kullan inşallah ☺️☺️♥️

      Sil