Loreal Elseve Mor Şampuan İncelemesi


Merhaba Galaxy Ailem ,
Yakın zamanda gelen ve yeni çıkan Loreal Elseve Mor Şampuan'dan bahsetmek istiyorum. Sizler de eminim yavaş yavaş mağazalarda görmeye başladınız bu ürünü .. Peki Mor şampuan nedir ? Ne işe yarar ? Bu ürün hakkında ne düşünüyorum ? Hepsi yazının devamında :)
Öncelikle saçlarınızı boyatıyor veya doğal açık , gri , rengi açılan kumral saçlarınız var ise mor şampuanla tanışmanızı öneririm. Aşağıdaki görselde farkı anlayacaksınız. Mor şampuanlar genel olarak saçtaki turunculugu alırlar ve daha natürel bir görüntü oluştururlar ki ben bu hali daha cok seviyorum. Tabiki burada mor şampuanların kalitesi içerdiği pigmentleride önemlidir. Bazıları saçlarınızı yıpratabilir. Dikkatli olmakta fayda var.
Öncesi-Sonrası (Görüntü alıntıdır'

Görüntülerden anlayacgınız gibi saçtaki o sıcak rengi kırarak daha soğuk alt tonlu bir sarı elde edersiniz. 


Mor Şampuan gerçekten isminden dolayı mor bir şampuandır :) Bu saçlarınızı boyamaz sadece nötrler .. Haftada 1 kez 3-5 dk arası uygulama yeterlidir. Gelelim Yeni çıkan Loreal Elseve Mor Şampuan deneyimlerime …


Gelir gelmez denedim ve ilk etki olarak kokusunu cok beğendiğimi söyleyebilirim. Sacı nötr rengine kavuştururken verdiği yumuşak his de bence harika. Benim saçlarım doğal ve normalde mor şampuanlar doğal sarılıklara etki etmez diye biliyorum ama özellikle aralara attığımız ince ışıltıların rengini cok güzel nötrledi. Eeee.. Loreal Elseve farkı diyorum susuyorum. Gercekten ittikçe alacağım bir ürün oldu inanılmaz sevdim. Elseve saç bakım ürünlerine bayıldığımı instagramdan beni tanıyanlar biliyolardır mutlaka gerçekten değer :) 

Yazımı sevdiyseniz beni instagramdan da takip etmeyi unutmayın sorularınızı aşağıya bırakabilirsiniz . Sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

0 Yorum