Mart Ayında Gratis'ten Neler Aldım ?


Merhaba Galaxy Ailem ,

Biraz indirim biraz da indirimsiz ihtiyaç alışverişi ile karşınızdayım :) Nisan'ın başında bu yazıyı yazma nedenim malum kendimi tutamayıp bişeyler eklenirse ikinci part olarak yazmak istemedim ama ben naptım tabiki dayanamadım ve yine bişeyler oldum mecbur ikinci part sürpriz fırça alışverişi olacak  :) Neler aldım merk ediyorsanız yazının devamında buluşalım :) 


Öncelikle düzenli olarak aldığım bu Sensodyne diş macunumdan bahsedelim. Bu ikili ve çantalı bir paket olarak satılıyor . Fiyatlar hep değiştiği için tek tek fiyatlarını vermicem ama bu seklde cok daha uyguna geliyordu :) Beyazlatıcı olmasına dikkat ediyorum . Çok kahve çay tüketimi yapıyorsanız bence sizde buna dikkat edin .) 


Sonra ise bu Wet N Wild markasının bronzeri ülkemize yeni geldi. Ben bana uygun sunset rengini aldım. Ama tabiki üzerindeki deseni beni kazandı hemen. Henüz denemedim denediğimde ise sizinle paylaşırım :) 


Ekilips markasının bu taşlı fırçalarıda gecen ay raflarda yerini almıştı ben yeni denemek istedim ama bu fırçaya bayılınca gidip tüm seriyi aldım onu detaylı başka bir fırça yazısında sizinle paylasacagım :)


Son olarak ise yedek misafir fırçası olarak kasa arkasında bulunan bu fırçaya şans vermek istedik. Özelliklerini falan açıkçası henüz bilmiyorum orta halli bir fırça bence :) 

Kısa bir yazı olsun istedim umarım beğenmişsinizdir . Ürünlerden merak ettiklerinizin fiyatları var ise yorumda belirtin açıklarım size :) Sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

3 Yorum

  1. o taşlı fırça seti çok güzel gerçekten :-))

    YanıtlaSil
  2. Harika şeyler almissin mervecim. Gule gule kullan. Ben de bu ay yeminimi bozdum. Epey bir şeyler aldim

    YanıtlaSil