Mart Bitenler İncelemesi #3


Merhaba Galaxy Ailem ,
Bugün kısa bir bitenler yazısı ile geldim sizlere, içerisinde aylardır favorim olan ürünler kadar yeni denediklerimde var :) İsterseniz birlikte inceleyelim ve yazının devamında buluşalım:)

İlk olarak Gratis mağazalarında bulabileceğiniz Inecto markalı saç ürününden bahsedelim. Kokusu inanılmaz güzel ve verdiği nem yumuşaklık cok başarılı denemek amaçlı indirime aldığım ürünün saç kremi ve saç bakım yağını hala kullanıyorum en hızlı biten ürün şampuanlarım :) Yedeklediklerim listesinde kendisi de yer alıyor hem içerik hem performans hem fiyatı cok uygun bakabilirsiniz :)


Benri markasına ait duş jeli de en sevdiklerimden yine uygun fiyatlı ve gerçekten ekonomik bir ürün . Ben Spa Therapy ürünü çok seviyorum hem kokusu hem verdiği his çok güzel ayrıca gratiste indirimde 4-5 civarına bile düştüğü oluyor bakabilirsiniz :) 


Kaç kutu bitirdiğimi bilmiyorum en sevdiğim şampuanm bu aralar biraz fiyatları artmış da olsa gözbebeğimdir kendisi :) 

Bunu itiraf ediyorum ki Şubat aynda bitirdim ve yazmaya fırsatım olmadı o yüzden buna eklemek istedim. Saç kremiyle kullandığımda verdiği his çok güzel yumuşak ve hacim veriyor kokusu da sevdiğim tarz kokulardan o yüzden tavsiye ederim :) 

Tresan şampuanı ise Cosmohome indiriminde 8 TL'YE almıştım ! Bu kadar fiyatların artacağını bilseydim 10 kutu alırdım bitkisel bir şampuan arayışınız var ise mutlaka bakın çok sevdim içerisine çam terebentin yagı eklerseniz daha sağlıklı saclara ulaşabilirsiniz :)

Çok amaçlı temizleyici ise çocuklu ailelerin kesinlikle el altında bulundurması gereken bir ürün.. Halı da koltukta en ufak lekeleri bile bununla çıkarıyoruz. Ben Farmasicim Pınar hanım sayesinde tanıştım instagramda da sürekli bahsederim zaten güvenle kapıda ödeme ile sipariş verebilirsiniz.

Yazımı beğendiyseniz beni instagramdan takip etmeyi unutmayın ve sevgiyle kalın :) 







BENZER YAZILAR

0 Yorum