The Pink Ellys Yeni Çıkan Ürünleri


Merhaba Galaxy Ailem, 
Bugün sizlere birazcık geç kalan bir yazı ile geldim. Yoğunluktan dolayı kısıtlı sürelerde de olsa sizi yeni ürünlerden haberdar etmeyi çok seviyorum. Yakın zamanda gelen bu harika ürünlerin detaylarına bakalım . Devamında bekliyorum :) 


Benim bloğumu ilk takip edenler bilir ki The Pink ellys markasının  yeri bende cok başka :) Çünkü ilk başta ambalajları için almaya başladığım bu serinin ürün performansları ve indirimde çok uygun fiyatlı oluşları ulaşılabilir bir ürün hizmeti veriyor bizlere. Bu ürünler hakkında deneyim sahibi olduğum için bu ürünleri kısa kısa size fikir verebilmesi için anlatmak istiyorum.



İlk önce Feel Glow Stick aydınlatıcı ile başlayalım . Ürünlerin detaylı Swatchlarını daha sonra yine bloğumda uzun uzun yazıları ile bulacaksınız merak etmeyin :) Ürünü kullanmaya başladım ve gerçekten inanılmaz pratik ve harika bir ıslaklık veren yapısı var. 


İçerisinde sim asla bulundurmayan bu harika stick bence sepeinize simdiden atmanız gereken bir ürün :) Çok başarılı ..


Ve en değişik ürün ise bu spreyler .. Hem yüz hem vücut için kullanılan portakal özlü bu spreyin şahane bir kokusu var . Ayrıca istediğiniz gibi hem makyaj öncesi hem sonrasında çok güzel bir nemlendirme sağlıyor. Ben makyj sonrası d denedim ve yüzdeki pudralı görüntüden benim gibi hoşlanmıyorsanız bence şans verebilirsiniz :) 


Makyaj sabitleme spreyine gelirsek , verdiği ferah hissi İNANILMAZ güzel. Makyajın özellikle toz ürünlerin kalıcılığını arttırdığını söylemem mümkün. Yani şöyle ki cabuk uçuşan allık,highlighter vs şikâyetçi iseniz üzerine kullanın gerçekten farkını görebilirsiniz.

The Pink Ellys Effect Curve Lash Maskara …
İsminden anlaşılacağı gibi kirpiklerinizde kıvrık ve hacimli bir görüntü vadeden bir maskara. Yapısından dolayı silikon olması hem uzatıyor hemde kirpiklerinizi dipten kavrayarak uzatıyor. Benim gibi sıkıntılı kirpiklere sahip iseniz deneyebilirsiniz .


Fırça yapısına bayıldım ben :)

Mat yapıdaki makyj bazına gelirsek , yapısının silikonumsu olması nedeniyle gözeneklerinizi gizleyerek bence fotoğraflarda bizi pürüzsüz gösteriyor. Fondoteni tutusunu ve yapısını bozmayışını sevdim. Ayrıca hemen cilt ile bütünleşmesi ve SPF içermesi de benim için artı özelleri arasında.. DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN ÖZELLİKLERİNİ AŞAĞIDA EKLİYORUM. 


Markanın yeni ürünlerinden Far paleti ise Çantaya atmalık ve minnoş bir palet olmuş. Şöyle ki ; Zaten far paleleri konusunda marka cok başarılı ama büyük kocaman paletleri seyahetlerimde yanıma alamıyorum. Yapısını sevdiğim bu markanın küçük paleti olmasını da cok sevdim .


Renkler günlük olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz şahane sıcak tonlar. Pigmentasyon ve kalıcılıklar ise orta derecede .. Swatchlarını daha sonra sizin için ekleyeceğim :) 


Son ürünümüz ise dipliner … Bunu biraz daha inceledikten sonra yazmak istiyorum. Gözlerimde bir problem olduğu için yoğun makyaj ve eyeliner deneyemiyorum suan umarım en yakın zamanda sizinle paylaşabilirim .) 


Yazılrımı beğenir ve  ilk haberim olsun derseniz bloğu 'izle' kısmından takip edebilir ve instagramda da beni bulabilirsiniz :))
Sevgiyle kalın yorumlarda benimle fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın :)  


BENZER YAZILAR

1 Yorum