Avon Surrender Parfüm Geri Döndü !


Merhaba Galaxy Ailem ,
Bir kaç gün önce gelen şahane süprizli bir haberle geldim bugün ..Avon Surrender Efsanesi geri dönmüşş.. Peki gelin birlikte inceleyelim bu efsanenin hikayesi neymiş? Yazının devamında bekliyorum :) 
Öncelikle yıllar öncesinde kaldırılan ve tekrar Avon ailesine geri dönen bir parfüm olduğundan bahsetmeliyim. Neden kaldırıldığı hakkında bilgim yok ve daha önce denememiştim ama bu parfümler gerçekten cok güzellermiş. En önemlisi inanılmaz kalıcılar 5 saat sonra bile hala ilk sıktığım gibi buram buram geliyordu kokusu çok beğendim :)

Şişesinin tasarımı da efsane değil mi ? Erkek ve kadınlar için ayrı iki kokusu bulunuyor .

 Kadın Surrender ;

Misk amberi ve çiçekler
Çekici, duygusal ve baş döndürücü
Oryantal-Vanilya-Meyveli

Erkek Surrender ise ;


Zencefil yaprakları, ardıç ve kakule
Çekici, duygusal ve baş döndürücü 
Odunsu-Baharatlı


Bir kokuya sahip.. Ve size bir süprizim daha var geri dönmesinin hatrına şuan sitesinde indirimli buraya tıklayarak alışveriş yapabilirsiniz. Gerçekten hem uygun fiyatlı hemde çok kalıcı uzun bir süre favorim olarak her gün kullanıcam sanırım:)

Avon ailesine buradan çok teşekkür ederim . Yazımı beğendiyseniz güncel haberlerden bilgi sahibi olmak için instagramda beni takip edebilirsiniz :) Sevgiyle Kalın :) 









BENZER YAZILAR

1 Yorum

  1. Beni erkek parfümü daha çok şaşırttı açıkçası; kokusu harikaymış! Eşim bile çok beğendi ki baya seçicidir bu konuda. Kadın parfümü de bana Lancome Tresor Midnight'ı anımsattı -en sevdiğim kokulardandır. Bu nedenle kendisini kış ya da gece parfümü ilan ettim! Güle güle kullanalım :)

    YanıtlaSil