Avon Yeni Nude Koleksiyon


Merhaba Galaxy Ailem ,
Sizlere bugün Avon Beauty Club ailesinden gelen şahane paketten bahsetmek istiyorum. Nude ruj koleksiyonu ve tasarımları ile gerçekten beni yine çok mutlu etti :) Devamında detaylarını anlatıyor olacağım.



 

Paketten çıkan 8 adet ruj ve her biri birbirinden güzeller .. Avon her ten rengine uygun ruj serisini yeni çıkardı ve nüde ruj diyerek gecöeyen esmer bir tene çoook acık bir nüde fazlaca göze batabilir ve asıl amacından uzaklaşabilir.  O yüzden ten renginize göre nüde ruj secimi fazlasıyla önemli...

Hangi ten rengine hangi ruj yakışır bir sonraki yazılarımda bulabileceksiniz . Ama bu yazıyı hızlı yzma nedenim NUDERUJ kodu ile sipariş verdiğinizde yanında hediyelerle karşılabileceginizi haber vermekti :) 


Ambalajları ise Nude koleksiyona yakışır sekilde şahaneler … Tonsurton renklerin uyumunu ayrıca seven biri olarak ambalajları için bile alınır ki bu rujlar gerçekten kurtarıcı .. Avon'un her yeni çıkan kolekiyonuna bayılıyorum ama bu seri tam benlik olmuş diyebilirim.


Yakında rujların renklerini ve hangi cilt tonuna hangi rujları alabilirsiniz gelecek :) 
Yazımı beğendiyseniz yorumlarınızı benimle paylaşmayı ve instagram takip etmeyi unutmayın :) 

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. bu seri özellikle koyu renkleri elimden düşmüyor son zamanlarda..:-))

    YanıtlaSil
  2. Bu seriye bayıldım resmen! Favori üçlüm Lush Cocoa, Nude Suede ve Marvelous Mocha :) Güle güle kullan sen de Merve'cim!!! Öperim!

    YanıtlaSil