New Well Ürün İncelemeleri


Merhaba Galaxy Ailem,
Bugün sizlere ilk highlighterini deneyerek memnun kaldığım sonrada diğer ürünlerini deneme imkanı bulduğum bir markanın yani New Well'in ürünlerinden bahsetmeye geldim. Merak ediyorsanız yazının devamında buluşalım:)


Markaya sempatim ilk olarak highlighterlerini denemekle başladı diyebilirim. o kadar cok beğendim ki birazdan Swatchlarında göreceksiniz :) Markadan şirin bir paket alarak diğer ürünlerini de deneme imkanı buldum. İlk olarak baz ile başlayalım istiyorum :)


Makyaj bazının silikonumsu yapıda olması gözeneklerinizi gizleyerek bence fotoğraflarda güzel çıkmanızı sağlıyor ben günlük olarak çok seviyorum. Aslında mat bir baz olarak geçse bile bence yüzü kurutan bir yapıda matlık değil cildimle bütünleşerek kısmi fondöten parlamasının önüne geçtiğini söyleyebilirim.


Kapatıcı ise göz altınızı kurutmuyor ve çokça kapatıcı bir ürün günlük olarak cok fazla kapatıcı kullanmıyor olsam da bence özel günlerinizde sizi yarı yolda bırakmayan ve göz altlarınızı grileştirmeyen yaşlı göstermeyen bir kapatıcı küçük bir uygulama bile yetiyor.


En sevdiğim bir dğer ürün metalik rujları.. Metalik olması sizi korkutmasın çünkü ben bunu krem far gibi kullanıyorum ve inanılmaz seviyorum. Ruj olarak iddaalı da kaçsa bazen böyle kaçamaklar bence güzel oluyor. En altta hepsinin numara ve Swatchlarını görebilirsiniz tüm ürünlerin :)


Diğer ürünü ise mat likit rujları.. Bence kalıcı bir ruj olmakla birlikte altını her mat rujda olduğu gibi iyi nemlendirirseniz gün boyu sizinle kalacak bir ruj . Ve rengini çok beğendim .


Ömürlük bir transparan pudra ile devam ediyoruz. Gördüğünüz gibi kocaman ve incecik bir transparan pudra sabitlemesi ve yüzümü kireç gibi yapmamasını cok sevdim. Pudra kullanmam gerektiğinde uzun süredir elim sadece kendisine gidiyor:)


Derma Cover Cream Fondoten rengi bana bir tık koyu gelse de yazın tam olacağını düşünüyorum. Yapı olarak iyi anlaştık kalıcılık konusunda da başarılı ve hatta ne mat ne ıslak orta bitişli bir fondöten olduğunu söyleyebilirim :) 


En favorimi sona sakladım! EFSANE AYDINLATICISINDAN 11 NUMARASI ! Anlatmaya gerek yok bayılıyorum. Şahane bir yansıması ve kesinlikle her gün kullanıyorum ! Aşağıda her birine ait Swatchları ekliyorum :)


Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Bir sonraki inceleme de görüşmek üzere . Sevgiyle kalın :)

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. New Well'in şu meşhur fondöteniyle hiç anlaşamadığım için diğer ürünlerine de çok sıcak bakmamıştım; ancak, bana yakışmadığı halde metalik rujun rengi hoşuma gitti. Pudrası da ilgimi çekti, deneme imkanı bulursam mutlaka bir bakacağım :) Güle güle kullan hepsini fıstıkcım, öperim çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim o fondoten ince bir cizgi sanırım ya seviliyor ne nefret ediliyor bir nohut tanesinin daha kücügünü Duo fiber bir fırca ile elinden alarak dene sevecegini düşünüyorm bir de likit ruj far olarak sana da cok yakısır metalic oldugu icin benm icin gözde daha güzel duruyor ama hala denemediysen de kesnlkle şiddetle highlighter 11 Numarasını öneririm ♥️

      Sil