Nisan Ayı Bitenler İncelemesi #4



Merhaba Galaxy Ailem,
Baya bir bereketli bitenler yazısı olacak çünkü yarım bıraktığım evde artık zamanı dolmadan çöp olacak herşeyi bitirme çalışması başlattım. Yarım kalmış biri bitmeden yenisini açtığım her ürünü tertemiz bitirdim ve geldim hadi başlayalım :) 

Tabiki ilk ve en çok biten ürünüm lens solüsyonlarıdır. Opti free lens solüsyon markasını yıllardır eczanelerden avantaj paketlerinden alıyorum ve yaklaşık 9 yıldır sürekli kullanıyorum çok da memnunum hava aldırması temizliği vs her anlamda başarılı bir ürün..

Veee en çok bitirdiğim diğer ürün .. Dişlerimdeki hassasiyetten dolayı tek memnun kaldığım Sensodyn ve diğer bitenler yazımda bahsettiğim bir yabancı markanın diş macunu oldu. Diğerleri sanırım indirimde denk gelip denediğimiz sonrada sevmediğimiz ürünler olacak ki kenara 1 ayda bırakmıştım. O yüzden ailecek Sensodyne diyoruz :)


Avon markasının parfümlerini ne çok sevdiğimi biliyorsunuz. Bu Wish of happiness de benim lise yıllarımın kokusudur :) Love'den sonra tabiki.. Bunu da yaklaşık 1 yıl kadar önce almıştım ve ancak bitirebildim. Şahane bir yaz kokusudur kendisi :)



Biter bitmez yedeklediğim Loreal Aloe Veralı nem terapisini seven kadar sevmeyende çoğunlukta ama cildimde hic bir hassasiyet sıkıntı yaşamadığım için cok seviyorum. Verdiği ferahlık ve nem hissi gerçekten yaz için harika içeriğinde parfüm olduğu için bence tester deneyerek alın derim çünkü sevmeyen tarafa da geçebilirsiniz :) Ben kokusuna da bayılarak kullanıyorum.


Ve yine Loreal ailesinin saç bakım ürünlerinin şanını mutlak sizde duymuşsunuzdur. Saçlarıma yaptığı bakımı sevdiğim için bu mucizevi yağ serisinin bakım yapını da size önerebilirim. Kokusu muhteşem ve kırıklarınızın görüntüsünü hafifleten ince bir yapıda kendisi yeniden alırım kesinlikle..


Seyahat için almıştım ama ambalajı inanılmaz kötü açıldı ve döküldü alır mıyım bir kez daha … Küçük boyu almam ama büyük boyundan inanılmaz memnunum oje çıkarmasında problem yok ama dediğim gibi ambalaj sıkıntılı..


Garnier Çift fazlı Micelair suyu bahsetmiyorum 10. şişem falan biliyosunuz siz zaten :) 



Saçlarınızdaki cansız ve yıpranmış görüntüden mutsuzsanız DÜŞÜNMEDEN ALABİLİRSİNİZ. Serideki en güzel ürün diyebilirim. 3. stoğuma geçtim bile severek kullanıyorum..
,

Ve son ürün ise büyüğünü bitirdiğim ve yine seyahatler için aldığım Yüz temizleme jeli.. Cilddimde hiç sıkıntı yaşamadım ve paraben içermiyor o yüzden şiddetle öneririm.

Dolu dolu bir biten yazısı oldu diğeride yolda.. Sizin içerisinde beğendiğiniz ürünler var mı benimle paylaşmayı unutmayın :) Sevgiyle Kalın..




BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Opti-Free benim de en sevdiğim lens solüsyonu. En başarılısı kanımca. Sensodyne için de aynısını düşünüyorum. Fakat bu ara Splat ve Farmasi kullanıyorum; onları da beğendim. L'Oréal Nem Terapisi için, sevmeyen ve kullanmayacak taraftayım çünkü içinde parfüm dışında ilk sırada alcohol denat bulunuyor ve cildi uzun vadede kurutan bir içerik. O suyun iyi his vermesinin iki nedeni silikon ve alkol, ve hiçbiri işe yarar içerik değil. İçinde işe yarar içerik var mı dersen, sonlara doğru evet, dolayısıyla ne kadar işe yaradığı tartışılır. Bunu söylemeyi kendime bir borç biliyorum, çünkü özellikle gençlerin bebek gibi ciltlerine kıyamıyorum :)))) yenilerini güle güle kullan Merve'cim, öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy Başak nasıl güzel yazmıssın yeni görüyorum cok teşekkür ederim içerik konusunda senin dikkat ettigin kadar iyi değilim haklısın sanırım dikkat edicem söylediklerine cok ama cok teşekkr edermm💞💞💞

      Sil